Stand up comedian Bill Burr gaat Bitcoin kopen

Bill Burr, één van de meest populaire komieken ter wereld, heeft tijdens een aflevering van de Bill Bert Podcast onthuld, waarin Bitcoin-bull Anthony Pompliano te gast was, dat hij heeft besloten om in Bitcoin (BTC) te investeren.

Pompliano, mede-oprichter van Morgan Creek Digital Assets, legde uit hoe banken hun klanten voor sommige rekeningen geen bescherming van meer dan $250.000 van de Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) kunnen bieden.

De boodschap resoneerde schijnbaar met Burr, die een net worth van ongeveer $12 miljoen heeft en een aanzienlijk deel ervan zou kunnen verliezen in het geval van een financiële crisis. De komiek richtte zich vervolgens tot “niet-gekwalificeerde” bankiers die zijn geld gebruikten om winst maken en beweerden dat ze de huizenmarkt hebben opgeblazen, voordat hij toegaf dat hij van plan is om Bitcoin te kopen.

“Je creëert deze hele f*** bubbel en als het allemaal naar s*** gaat, krijg je nog steeds een f***ing bonus en je geeft me maar $250.000 van mijn miljoen dollar? Hoe is dat f***ing legaal? Ik ga Bitcoin kopen! F*** dit is s***”

Burr en zijn co-host en komiek Bert Kreischer hebben Pompliano tijdens de podcast ondervraagd over het financiële systeem, de inflatie, de geschiedenis van cryptocurrencies en verschillende andere financiële onderwerpen (bekijk de volledige aflevering hier).

Uiteindelijk ging het gesprek over de Bitcoin koers en hoe cryptocurrencies worden opgeslagen en gebruikt. Pompliano legde uit dat Burr Bitcoin-betalingen kon accepteren voor zijn comedyshows, en Kreischer toonde interesse in het delven van cryptocurrencies.

Uiteraard maakten Burr en Bert ook verscheidende humoristische opmerkingen over de koningsmunt, waaronder “Bitcoin is zoals Cardi B: je hebt van haar gehoord, maar haar liedjes nooit gehoord.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!