Charles Hoskinson: de code van Cardano is van de hoogste kwaliteit, vergelijkbaar met die van NASA en SpaceX

Het was op fundamenteel gebied een goede week voor Cardano (ADA), met de voortdurende uitrol van Shelly public mainnet. Door dit goede nieuws kon de koers uiteraard niet achterblijven en steeg tot de huidige koers van $0,093.

Cardano heeft de afgelopen tijd een aanzienlijk momentum kunnen genereren als gevolg van de recente lancering van Shelly. De prijs steeg van wekelijkse dieptepunten van $0,075 tot pieken van $0,096 voordat hij enige weerstand ondervond, waardoor hij vervolgens daalde tot zijn huidige koers van $0,093.

Het is echter wel belangrijk om in gedachten te houden dat een groot deel van Cardano’s momentum nieuwsgedreven is, wat kan bijdragen aan verdere winst of kan leiden tot ‘sell the news’. Dit betekent dat er een mogelijke dump kan plaatsvinden omdat handelaren speculeerden op een stijging voorafgaand aan het nieuws en nu hun winsten besluiten te nemen.

Shelly public mainnet

De overgang naar Shelly zal naar verwachting de schaalbaarheid en decentralisatie van de blockchain vergroten – twee componenten die essentieel zijn voor het toekomstige succes.

De CEO van het bedrijf achter Cardano, IOHK, Charles Hoskinson, blijft vol vertrouwen over de toekomst van het project en gaf aan dat de code de “hoogste kwaliteit” heeft die ooit is geschreven.

De lopende Shelly Virtual Summit – gehost door IOHK – heeft de gemeenschap ook voorzien van een overvloed aan opmerkelijke aankondigingen, waaronder verschillende nieuwe ontwikkelingsprojecten. Zo plaagde de CEO van IOHK eerder vandaag nog dat ze nog andere grote aankondigingen hebben bewaard voor morgen.

Momenteel moet de prijs van ADA nog reageren op de aankondigingen van vandaag, aangezien deze momenteel stabiel is net onder het hoogtepunt dat gisteren gerealiseerd werd.

De kwaliteit van de ADA-code is vergelijkbaar met die van NASA en SpaceX

In een interview van vorige week sprak Hoskinson een enorm vertrouwen uit voor de toekomst van Cardano, en legde uit dat de blockchain wordt ondersteund door code van de “hoogste kwaliteit”. Hij zei het volgende:

“We versnellen en versnellen en we doen dit met een aantal van de hoogste kwaliteit code die ooit is geschreven in de geschiedenis van onze ruimte omdat we een echt wetenschappelijke taal gebruiken Haskell en we gebruiken formele methoden … dat wat dezelfde technische standaarden zijn die NASA gebruikt en SpaceX gebruikt voor hun raketten.”

Hij voegde eraan toe dat Cardano “meer promovendi en wiskundigen” in hun team heeft dan enig ander cryptocurrency-project, wat volgens hem een ​​serieuze voorsprong geeft op de concurrentie.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!