PwC crypto

TRON (TRX) 4.0 zal op 7 juli gelanceerd worden

De CEO van het bekende blockchain-project TRON (TRX) dook gisteren op Twitter om de lanceringsdatum van TRON 4.0 aan te kondigen. Hij gaf aan dat het netwerk in de eerste week van juli 2020 gelanceerd zal worden. Hij tweette het volgende:

“Na bijna een jaar in ontwikkeling zal TRONZ’s Smart Contract Privacy Protocol op 7 juli eindelijk worden vrijgegeven als een integraal onderdeel van het #TRON 4.0-protocol.

De lancering zal een definitief moment markeren voor de geschiedenis en evolutie van de TRON blockchain?.”

1xbit

TRON 4.0: wat zijn de veranderingen?

Er is ook een uitgebreid artikel gepubliceerd op Medium waarin de belangrijkste kenmerken van de verwachte upgrade worden uitgelegd. Justin Sun gaf aan dat de upgrade met vier belangrijke functies gelanceerd zal worden:

  1. De mainnet-upgrade brengt het eerste smart contract-privacyprotocol dat wordt ondersteund door een virtuele machine naar de TRON-blockchain. De Medium-post beweerde dat het protocol momenteel het veiligste en meest efficiënte privacyprotocol is.
  2. Ten tweede introduceert TRON 4.0 een upgrade van TRON’s proof-of-stake-mechanisme en profiteert het van de voordelen van zowel de gedelegeerde proof-of-stake (DPoS) als de PBFT-consensusmechanismen.
  3. Ten derde brengt de mainnet-upgrade een gloednieuw Tron inter-blockchain communicatieprotocol (TICP). De upgrade stelt ontwikkelaars in staat om verbinding te maken tussen drie openbare ketens, waardoor cross-chain communicatie mogelijk is.
  4. Ten slotte introduceert de netwerkupgrade een enterprise blockchain-oplossing waarmee bedrijven efficiënt een aangepast blockchain-netwerk kunnen implementeren om aan hun behoeften te voldoen.

TRON-transacties blijven openbaar

Terwijl de netwerkupgrade een, op privacy gericht, smart contract op de blockchain zal introduceren, heeft het development team ervoor gezorgd dat de smart contracts voldoen aan wereldwijde regelgevingen.

Het team zorgde er verder voor dat de upgrade het netwerk op geen enkele manier anoniem maakt. Daarom voegt de upgrade geen privacyfuncties toe aan het netwerk. Ontwikkelaars kunnen het protocol eenvoudig gebruiken door de smart contracts te implementeren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN