Crypto Nieuws

Matic gaat samenwerken met Indiase technologiegigant Infosys

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Matic zal gaan samenwerken met de Indiase technologiegigant Infosys. Het bedrijf zal gaan toetreden als een Dapp-partnervalidator. De multinationale IT-onderneming met een marktkapitalisatie van $40 miljard zal een ‘validator node’ op het Matic-mainnet runnen. Dit kondigde Matic aan in een blogbericht.

Door zich bij aan te sluiten als Dapp-partnervalidator, zal ​​Infosys bijdragen aan de vitale infrastructuur om transacties op Matic te valideren. Hierdoor zal het netwerk veiliger worden voor de DApps die momenteel wachten om te migreren naar het Matic mainnet.

1xbit

Sandeep Nailwal, COO & mede-oprichter van Matic Network, zei het volgende:

“We zijn erg trots om Infosys te verwelkomen als netwerkvalidator. Infosys was de pionier van het Indiase succesverhaal over technologie en was een idool voor miljoenen informatici zoals ik. We zouden niet blijer kunnen zijn om samen te werken met de iconische instelling om impact te maken in de nieuwe gedecentraliseerde wereldorde.”

Matic is zich steeds meer op het bedrijfsleven aan het focussen en met de mainnet uitrol is deze focus aanzienlijk aan het stijgen. Een van de doelen is een schaalbaarheid aanbieden voor ‘laag twee’, om grote ondernemingen de mogelijkheid te bieden om zakelijke use-cases te kunnen bouwen op blockchains. Schaalbaarheid is een moeilijke taak gebleken om te overwinnen. MATIC beweert echter tot 10.000 transacties per seconde te kunnen verwerken.

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN