Mede-oprichter van Reddit: ‘We zitten op dit moment in een crypto-lente’

De mede-oprichter van Reddit, Alexis Ohanian, gelooft dat we in een nieuwe crypto-lente zitten. Dit zei hij op 22 mei in een interview met Yahoo Finance.

In het interview kwam naar voren dat hij al een geruime tijd een deel van zijn fortuin in crypto heeft zitten, maar de crypto-prijzen zelden bijhoudt. Hiermee kunnen we wellicht concluderen dat hij een lange termijn investeerder is.

“Ik heb al geruime tijd een percentage van mijn rijkdom in crypto en ik voel me er nog steeds redelijk goed over, ik wil er niet te veel van veranderen.

Hij voegde er het volgende aan toe:

Het is interessant om te zien dat OG’s van Wall Street nu in crypto stappen en Bitcoin kopen. Het laat steeds meer zien dat het hier is om te blijven.”

De verwijzing naar de OG’s zal mogelijk betrekking hebben op Paul Tudor Jones. De Wall Street hedgefondsmanager liet zijn steun voor Bitcoin blijken, als een afdekking tegen de inflatie die hij ziet als gevolg van het drukken van geld door de centrale bank. Daarnaast maakte de miljardair bekend dat hij ongeveer 2% van zijn vermogen in Bitcoin heeft zitten.

Crypto-lente

Wat hem daarnaast ook opvalt is dat er steeds meer ervaren specialisten van topniveau zijn die bovenop de blockchain bouwen.

“We zien op dit moment echt een crypto-lente in termen van ingenieurs van topniveau, productontwikkelaars, ontwerpers, die echte oplossingen bouwen bovenop de blockchain. We zien echt toptalent bouwen op deze infrastructuur, en dat is voor mij het beste signaal van waardecreatie op lange termijn.”

Dat Ohania er al vroeg bij was met investeren in crypto, is te zien aan zijn vroege investering in Coinbase. Daarnaast heeft hij met zijn durfkapitaalbedrijf, Initiliazed Capital, in verschillende cryptocurrency start-ups geïnvesteerd.

Reddit integreert cryptocurrencies

Reddit, een platform met een gebruikersbestand van 400 miljoen, heeft recent bekendgemaakt dat het met zijn “Community Points” gebruikers gaat belonen in de vorm van cryptocurrencies voor het bijdragen van inhoud.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!