Ethereum long posities op Bitfinex 1,5x meer dan bullmarkt in 2017

Op Twitter gaat een foto rond waarop te zien is, dat volgens gegevens van crypto exchange Bitfinex, nu 361 miljoen Ethereum (ETH) long posities openstaan op het platform. Deze gegevens laten zien dat de huidige long posities 1,5x meer zijn ten opzichte van de bullmarkt in 2018. Toen bereikte de hoogste piek namelijk ongeveer 220 miljoen Ethereum long posities.

De grafieken tonen aan dat het aantal Ethereum long posities vanaf het begin van dit jaar aanzienlijk zijn toegenomen. Dit laat zien dat investeerders vertrouwen hebben in ETH en verwachten dat de Ethereum koers op korte termijn zal gaan stijgen.

Als het aan de bekende cryptocurrency analist CryptoMichaël ligt, dan zit een Ethereum koers stijging er zeker aan te komen. Volgens hem beweegt de ETH koers nog volgens plan en kunnen we binnenkort richting de $250 – $290 stijgen.

Ethereum koers ziet er niet bullish uit, volgens analist

Echter denkt niet iedereen hetzelfde over de Ethereum koers. Zo heeft cryptocurrency investeerder TeddyCleps gezegd dat hij niet verwacht dat de ETH koers op korte termijn zal stijgen. Hij zei het volgende:

Vergeten te updaten, maanmissie vertraagd jongens $ETH.

https://twitter.com/TeddyCleps/status/1263447060335988742

Wat denken jullie dat de ETH gaat doen? Laat het ons weten op onze socials!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!