Shopify

Shopify accepteert betalingen in cryptocurrencies

De Canadese e-commerce gigant Shopify is een nieuwe samenwerking aangegaan met crypto-betalingsverwerker CoinPayments. Hierdoor hebben verkopers, die gebruik maken van het platform, nu de mogelijkheid om betalingen te ontvangen in verschillende soorten cryptocurrencies.

Meer dan 1.000 verschillende cryptocurrencies

Er komen nu meer cryptobetalingsopties voor Shopify-verkopers, waardoor het aantal betalingsopties binnen Shopify wordt vergroot. Klanten kunnen nu kiezen uit 1.800 cryptocurrencies die door CoinPayments zijn geïntegreerd.

Het idee is om meer grensoverschrijdende betalingen mogelijk te maken en de wrijving weg te nemen waarmee verkopers te maken krijgen als ze meerdere betalingsverwerkers in verschillende rechtsgebieden gebruiken, aldus CoinPayments.

Accepteer cryptobetalingen & accepteer Bitcoin 

Eerdere samenwerkingen

Shopify is al eerder in aanraking gekomen met cryptocurrency, want het bedrijf werkte eerder samen met het cryptobetalingsbedrijf BitPay. Winkels konden hierdoor meer dan 300 cryptocurrencies accepteren. Daarnaast sloot Shopify zich in februari aan bij het Libra project.

Het CoinPayments-platform is eenvoudig op te nemen en te gebruiken. Met de samenwerking met Shopify hoopt het bedrijf de aanwezigheid wereldwijd uit te breiden en de broodnodige boost te geven aan betalingen met cryptocurrency, zei CEO Jason Butcher in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN