Spencer Dinwiddie

NBA-ster Spencer Dinwiddie heeft GoFundMe stopgezet en doneert geld aan goed doel

Zoals wij gisteren op onze website plaatsten, heeft NBA-ster Spencer Dinwiddie vorige week een GoFundMe-campagne opgezet om $24,6 miljoen aan Bitcoin (BTC) op te halen. Dit heeft hij, naar eigen zeggen, gedaan om zijn fans te betrekken bij het bepalen van zijn toekomstige basketbalteam na het seizoen 2020-21.

Hij tweette het volgende:

Tron Foundation biedt aan om te helpen bij de crowdfunding

Spencer Dinwiddie opende al snel een GoFundMe-account waar de crowdfunding werd gehost. De Tron Foundation bood al snel aan om Spencer Dinwiddie te helpen om de tussenpersoon GoFundme te omzeilen. Het team van Tron heeft het uitgewerkt dat het op de Tron-blockchain kan gebeuren en dat alle fondsen zouden worden gebruikt zoals bedoeld.

Spencer Dinwiddie reageerde al snel op het aanbod met een simpele “laten we doen!”.

Crowdfunding gedeactiveerd en donatie aan goed doel

De GoFundMe-pagina die op vrijdag 15 mei werd geopend, is sindsdien gedeactiveerd met slechts $1.150 ingezameld. Dinwiddie was echter optimistisch over het idee om sport wat meer te decentraliseren, maar was ook realistisch dat zijn doel misschien niet zou worden bereikt. Hij legde verder uit dat hij al het ingezamelde geld sinds vrijdag zou doneren en zei het volgende:

“Werd vanmorgen wakker en zag dat we ongeveer 100 individuele donateurs hadden bereikt en iets meer dan $1k. We hadden ook wat plezier met #NBATwitter lol.

Ik zal de opbrengst doneren aan @ReadWorks, een 501(c)3-organisatie die leeractiviteiten op afstand ondersteunt voor docenten en studenten tijdens COVID-19.”

Nu de crowdfunding op GoFundMe is gedeactiveerd, is er niet veel onthuld of Spencer Dinwiddie en Justin Sun de kwestie verder bespraken. Het hele idee om fans de toekomst van hun favoriete speler te laten bepalen, is echter een stap voorwaarts in het decentraliseren van sport.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN