J.K. Rowling bitcoin

J.K. Rowling heeft spijt dat ze over Bitcoin getweet heeft

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Zoals wij afgelopen zaterdag schreven, plaatste J.K. Rowling, de wereldberoemde auteur achter de populaire Harry Potter-boeken, afgelopen vrijdag dat ze wilde begrijpen wat Bitcoin (BTC) is. Door deze tweet ging de auteur viral in de crypto-gemeenschap, echter nu heeft ze aangegeven dat ze spijt van de tweet heeft. Ze gaf het volgende aan op Twitter:

“3 goede adviezen op de maandagochtend:

1. Wanneer je een schrijfblok raakt, probeer dan even weg te lopen. De beste ideeën houden er van om je te achtervolgen.
2. Een goede geestelijke gezondheid betekent verbonden blijven. Praten is belangrijk, zeker nu.
3. Wees nooit ondoordacht over Bitcoin op Twitter.”

Ze ging verder met:

“Over punt 3: mijn vermeldingen staan ​​nog steeds vol met mensen die mij proberen ertoe te brengen om Bitcoin te kopen of om het uit te leggen aan mij. Dit is erg aardig van je, maar ik zweer het je, ik voel me nu volledig opgeleid over dit onderwerp.”

Hoe is dit allemaal begonnen?

Nou, op 15 mei tweette J.K. Rowling voor het eerst over Bitcoin, in reactie op Coindesk-verslaggever Leigh Cuen. De komende dagen ontving ze duizenden reacties van de enthousiaste cryptocurrency-gemeenschap, en velen deden wat ze konden om Rowling te overtuigen van de voordelen van Bitcoin, ondanks dat de tweet gericht was op Cuen en voorstander van burgerlijke vrijheden Marvin Ammori, in plaats van de gemeenschap als geheel.

Verschillende prominente figuren in de crypto-markt raakten ook betrokken, waaronder Ethereum-mede-oprichter Vitalik Buterin en de mysterieuze eigenaar achter het @Bitcoin Twitter-account. IOHK-CEO Charles Hoskinson heeft er zelfs een hele video over gemaakt. En zelfs Elon Musk kon zich niet inhouden en reageerde op haar tweet.

Desondanks kon Rowling het concept niet goed begrijpen, zelfs niet toen Bitcoin in Harry Potter-taal werd uitgelegd door het @Bitcoin account.

Spijt dat ze er over begonnen is

Door het overweldigende aantal reacties had J.K. Rowling spijt van de tweet en ze zei:

“Dit begon als een grap, maar nu ben ik bang dat ik nooit meer zal kunnen inloggen op Twitter, zonder dat iemand boos wordt. Ik heb geen Bitcoin. Op een dag zie je een verwarde oude vrouw op straat, die een Harry Potter-boek probeert te ruilen voor een aardappel. Wees aardig. Ze probeerde het te begrijpen.”

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN