Bitcoin koers

Bitcoin koers richting de $75.000 volgens auteur van Rich Dad Poor Dad

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De bekende auteur van Rich dad, Poor dad, Robert Kiyosaki, heeft op Twitter een gewaagde prijsvoorspelling gedaan voor Bitcoin (BTC), zilver en goud.

Bitcoin prijs binnen 3 jaar $75.000

In zijn tweet voorspelde hij dat Bitcoin in 3 jaar tijd de $75.000 zal behalen, de goudprijs bijna een verdubbeling in 1 jaar bereikt en zilver een verdubbeling in de komende vijf jaar bereikt. Naast zijn prijsvoorspellingen uitte hij felle kritiek op de Federal Reserve. Hij zei:

Economie gaat dood. FED incompetent. Volgende bail-out biljoenen aan pensioenen. Hoop vervaagt. Meer goudzilver Bitcoin gekocht. Goud@ $1700. Voorspelling $3000 in 1 jaar. Zilver @$17. Voorspelling $40 in 5 jaar. Bitcoin @$9800. Voorspelling $75.000 in 3 jaar. Bid voor het beste, bereid je voor op het ergste.”

Robert Kiyosaki is voornamelijk positief, omdat hij denkt dat de handelingen van de overheden en centrale banken een systeem van ‘nepgeld’ ondersteunen dat op het punt staat in te storten.

Eerder in april tweette Kiyosaki al over het ‘nepgeld’ van de overheid en zei:

Dood van de dollar. Mensen zijn wanhopig op zoek naar geld. Erg verdrietig. Als de overheid u gratis geld geeft, neem het dan toch en geef het verstandig uit. Bespaar dit niet. Koop goud, zilver, Bitcoin. Dollar sterft. Zilver $20. Beste koop voor toekomstige beveiliging. Iedereen kan $20 betalen, vooral met gratis nepgeld.

Miljardair Paul Tudor Jones investeert in Bitcoin

Eerder publiceerde wij een artikel over de miljardair Paul Tudor Jones die aangaf dat bijna $100 miljoen van zijn totale vermogen in Bitcoin zit. Hij maakte zelf bekend dat de Grote Monetaire Inflatie en COVID-19 hem ertoe hebben gezet om van gedachten te veranderen en te investeren in Bitcoin.

J.K Rowling tweet over BTC gaat viral

Inmiddels heeft ook de auteur van Harry Potter, J.K. Rowling, haar interesse getoond in Bitcoin. Lees ons artikel hier!

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN