Ripple koers

Ripple zorgt voor uitbreiding RAKBank naar Bangladesh

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De in Verenigde Arabische Emiraten gevestigde RAKBANK heeft de uitbreiding van RAKMoney Transfer (RMT) -diensten bekendgemaakt met behulp van Ripple’s blockchain technologie. Het doel is om gebruikers de mogelijkheid te bieden om binnen 24 uur geld over te schrijven tussen de in Bangladesh gevestigde Bank Asia en RAKBank.

De tarieven die gehanteerd worden zijn marktconform, zonder extra kosten of inhoudingen door de bank.

“We willen gemoedsrust bieden aan de Bengaalse expatgemeenschap, in deze uitdagende tijden, door hen een unieke en uitgebreide overmakingsoplossing aan te bieden via de RMT-diensten van de Bank.”

En voegde er het volgende aan toe:

“In lijn met onze strategie om de behoeften van onze klanten centraal te stellen, stelt deze oplossing de Bengaalse expats in staat om direct en veilig geld terug te sturen naar Bangladesh. Dit kunnen ze doen in slechts een paar simpele klikken via onze bekroonde app voor digitaal bankieren, zonder verborgen vergoedingen, en tegen concurrerende tarieven.”

In de aankondiging wordt niet bekendgemaakt of de service XRP gebruikt, de cryptocurrency van Ripple en een optie voor RippleNet-gebruikers. Wel zijn de diensten tot 30 juni gratis voor gebruikers.

“Deze nieuwe oplossing voor onmiddellijke overschrijving naar Bangladesh zal in deze moeilijke tijden gratis zijn en klanten kunnen snel geld naar hun familie sturen”, zei de bank in een verklaring, verwijzend naar de aanhoudende coronavirus pandemie.

RAKBank maakt al volledig gebruik van het RippleNet door samen te werken met andere banken, waardoor er geld naar Sri Lanka, India, Filippijnen, Nepal, Pakistan en vanaf nu dus ook naar Bangladesh kan worden gestuurd. Naar verluidt heeft het RippleNet wereldwijd meer dan 300 financiële instellingen.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Ripple (XRP), maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN