Binance

Nieuwe gebruikersregistraties op Binance nemen agressief toe

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Tijdens een gesprek als onderdeel van Consensus, op 12 mei, zei Changpeng Zhao, de directeur en oprichter van Binance, dat de beurs een piek ziet in gebruikersregistraties.

Veel nieuwe gebruikers

Zhao merkte op dat nieuwe registraties, tijdens de halvering van Bitcoin (BTC), de niveaus hebben bereikt die het laatst werden gezien op het hoogtepunt van de bull run van 2017. Hij zei het volgende:

“De nieuwe gebruikersregistraties nemen zeer agressief toe, ik bedoel dat we het aantal [nieuwe gebruikers] dat in 2018 is gegenereerd benaderen.”

De CEO van Binance merkte ook op dat de klantenondersteuningsafdeling van de exchange een groot aantal verzoeken ontvangt die wijzen op een hoge activiteit onder gloednieuwe of minder actieve gebruikers, waaronder verzoeken van “nieuwe gebruikers die geld storten op verkeerde adressen” en “veel oudere gebruikers die hun wachtwoord opnieuw instellen” na lange perioden van inactiviteit.

Hij ging verder met:

“Al deze indicaties zijn heel duidelijk, het activiteitenniveau is zeker veel hoger dan zelfs drie of vier maanden geleden.”

Binance.US: 8 maanden na lancering

De CEO van Binance.US, Catherine Coley, nam later deel aan het gesprek om de voortgang van Binance’s vestiging in de VS te bespreken, ongeveer acht maanden na lancering. Ze benadrukte dat de industrie tot dusver “het begin van Binance.U.S.” heeft gezien en verklaarde:

“We hebben een licentie kunnen krijgen en kunnen voortbouwen op de technologie die Binance wereldwijd kan leveren, maar op een eerder niveau. Dus op dit moment hebben we alleen de basisprincipes: mensen eenvoudige manieren kunnen bieden om crypto te kopen, eenvoudige manieren om market-orders in te voeren of limit-orders.”

Ze ging verder met:

“Onze focus ligt sterk op onderwijs en dan in staat zijn om de laagste tarieven in heel Amerika te leveren om de toegangsdrempels echt te verlagen, […] dus we zijn nog vroeg in termen van de producten die we aan onze VS leveren.”

Zhao vulde haar aan en zei:

“Het is gewoon een langdurig proces in de Verenigde Staten om al het regelgevende nalevingswerk te doorlopen. Hopelijk komen we daar en blijven we het product verrijken.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN