Bitcoin Nieuws

Grayscale beheert nu ruim $3,7 miljard aan crypto-activa

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Digital asset manager Grayscale beheert nu een totaal van $3,7 miljard aan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en verschillende andere cryptocurrencies, wat een recordhoogte voor het bedrijf markeert. Deze fondsen worden gehouden namens haar investeerders.

Deze laatste update vertegenwoordigt een stijging van $500 miljoen van Grayscale sinds het Q1-rapport dat op 31 maart 2020 werd gepubliceerd. In iets minder dan een jaar tijd heeft Grayscale $1 miljard (37%) toegevoegd aan zijn totaal beheerd vermogen, waarbij het bedrijf in juli 2019 $2,7 miljard rapporteerde.

De Grayscale Bitcoin Trust werd in 2013 gelanceerd en heeft sindsdien een enorme hoeveelheid cryptocurrency verzameld. In het begin was het sterk gericht op Bitcoin, echter diversifieerde het bedrijf uiteindelijk in verschillende andere large-cap cryptocurrencies, zoals Ethereum.

Toch behoudt Grayscale nog steeds de overgrote meerderheid van de huidige posities in de Grayscale Bitcoin Trust (ongeveer $3,3 miljard aan Bitcoin). Dit is bijna 90% van het totaal beheerd vermogen. Grayscale tweette het volgende plaatje:

Zoals wij eerder deze maand aangaven kochten Grayscale en CashAp meer dan 50% van de totale Bitcoin die in 2020 gedolven is. Dit volgens gegevens die zijn getweet door Alistair Milne, een cryptohandelaar en investeerder. Hij tweette het volgende:

Een groot deel van de resterende toegewezen fondsen van Grayscale zitten in de Grayscale Ethereum Trust, waarbij de op één na grootste cryptocurrency $279 miljoen (of 7,5% van het totaal beheerd vermogen) van Grayscale claimt.

Deze institutionele vraag naar ETH lijkt een groeiende trend te zijn. 2020 was een bijzonder goed jaar voor de Ethereum Trust. Tot nu toe werd er al voor ruim €134 miljard aan Ethereum (756.539 ETH) gekocht door Grayscale. Dit betekent een veel grotere stijging dan de twee voorgaande jaren.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN