Ethereum Nieuws

Ethereum-houders zijn ETH aan het accumuleren

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Ethereum (ETH) presteerde de afgelopen dagen aanzienlijk slechter dan Bitcoin (BTC). Deze zwakte heeft ervoor gezorgd dat het een bearish marktstructuur heeft gevormd op zijn Bitcoin-handelspaar, waardoor veel analisten voorspellen dat het de komende dagen en weken serieus kan gaan dalen.

Ethereum-houders accumuleren

Gegevens over de accumulatiepercentages van de cryptocurrency laten echter zien dat ETH zich in een betere fundamentele positie bevindt dan veel andere altcoins. Zo kan het de eerste altcoin zijn die terrein wint ten opzichte van BTC.

Een interessante trend die op de korte termijn moet worden overwogen, is dat beleggers de huidige periode van zijwaartse handel van Ethereum lijken te hebben gebruikt als een kans om hun voorraad van de cryptocurrency te vergroten.

Volgens recentelijk aangeboden gegevens van blockchain-analysebedrijf Santiment ziet ETH, terwijl de meeste altcoins een uittocht van investeerders zien, verhoogde accumulatie. Het bedrijf tweette het volgende:

“Het vinden van welke altcoin de volgende is die gaat stijgen, komt vaak neer op het direct vergelijken van waar tophouders achter de gordijnen in investeren. Momenteel lijken de meeste alts te verkopen, terwijl ETH-houders accumuleren.”

Deze fundamentele ontwikkeling lijkt vanuit technisch perspectief een positieve impact te hebben gehad op de cryptocurrency. Het is echter nog maar de vraag hoe de cryptocurrency zich gaat herstellen van de laatste Bitcoin dip van ruim 15%, waardoor Ethereum meegetrokken werd.

Ethereum-futures kunnen binnenkort worden gelanceerd

Volgens een prominente crypto-trader, genaamd Bitcoin Jack, kunnen we binnenkort verwachten dat Ethereum-futures gelanceerd zullen worden op CME.

Hij zei het volgende op Twitter:

“ETH-futures op CME zullen een enorme impact hebben en deze keer is dit logisch vanuit cyclisch perspectief. Het is ook logisch om ETH 2.0 stakes te kunnen hedgen. Dus ik vermoed dat het niet lang zal duren voordat we deze futures gelanceerd zien worden.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Ethereum, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN