Microsoft Blockchain

PegaSys Ethereum Suite nu beschikbaar in de Azure Marketplace van Microsoft

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Gisteren maakte de Ethereum-ontwikkelingsstudio ConsenSys bekend dat ontwikkelaars nu toegang hebben tot de tools, die nodig zijn om een ​​volledig Enterprise Ethereum-netwerk te beheren, via de Azure Marketplace van Microsoft.

De PegaSys is de protocollengroep bij ConsenSys en de Pegasys Ethereum Suite, die Hyperledger Besu, PegaSys Plus en PegaSys Orchestrate omvat, zal ontwikkelaars helpen netwerken met meerdere nodes te implementeren met blockchain-verkenners, monitoring en dashboards, aldus het persbericht.

Yorke E. Rhodes III, hoofd programmamanager bij Blockchain Engineering van Microsoft, zei in een verklaring aan CoinDesk:

“We zijn verheugd om de lancering van Hyperledger Besu en PegaSys Plus op de Azure Marketplace te zien. Het blijven verbeteren van de bedrijfskwaliteit en tooling voor blockchain-netwerken, en ontwikkeling, is essentieel om te voldoen aan de behoeften van klanten die Azure gebruiken.”

De Microsoft Blockchain Development Kit voor Ethereum zal nu ook rechtstreeks Hyperledger Besu ondersteunen, zei ConsenSys.

Hyperledger Besu is een open source Ethereum-client geschreven in de programmeertaal van Java. In 2019 werd het geschonken aan Hyperledger, een andere open-source collaboratieve blockchain-inspanning gehost door The Linux Foundation.

PegaSys Plus, het commerciële abonnement van Hyperledger Besu, biedt extra mogelijkheden en ondersteuningsgaranties, terwijl PegaSys Orchestrate een Ethereum-transactie orchestration systeem is. Dit is ontworpen om de tijd en arbeid, die nodig zijn voor handmatige codering, te verminderen door de bedrijfsgegevens en applicaties beter af te stemmen op die van anderen.

Op 21 april gaf ConsenSys nog aan dat het 14% van zijn personeel (of 90 werknemers) heeft ontslagen. De vertegenwoordiger van ConsenSys gaf aan dat de impact van het aanhoudende coronavirus de belangrijkste oorzaak is voor de ontslagronde.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Ethereum, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN