Binance 2.0

Binance maakt het mogelijk voor iedereen om gratis een advertentie te plaatsten op haar P2P-platform

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Binance kondigde vandaag aan dat het crypto-handelaren nu toestaat om advertenties te plaatsen op haar peer-to-peer-uitwisselingsplatform. Dit zal volgens de uitwisseling de vrijheid voor cryptohandel bevorderen door gebruikers een optie te bieden om hun eigen transacties op te zetten.

De peer-to-peer-uitwisseling brengt de kopers of verkopers geen kosten in rekening voor het plaatsen van advertenties op zijn mobiele applicatie. Het platform ondersteunt de cryptohandel in 25 fiat-valuta’s.

Changpeng Zhao, CEO van Binance, zei hierover het volgende:

“Bij Binance streven we ernaar om de vrijheid van geld te vergroten, en we zijn verheugd om onze wereldwijde gebruikers meer vrijheid van crypto-handel te geven door hun transacties te creëren. Bovendien kunnen gebruikers gratis peer-to-peer handelen, omdat we geen kosten in rekening brengen voor het aanbieden van het P2P-handelsplatform.”

Nu beschikbaar voor iedereen

Binance lanceerde vorig jaar zijn peer-to-peer-platform, waardoor alleen geverifieerde verkopers digitale valuta kunnen verhandelen. Nu is het platform echter gratis voor iedereen, aangezien iedereen advertenties kan plaatsen.

Zhao voegde hier het volgende aan toe:

“Cryptocurrency-uitwisseling is een winstgevende onderneming en nu kun je een lokale crypto-beurs zijn op het Binance P2P-platform. U kunt uw winst maken door concurrerende prijzen of nieuwe betalingsmethoden aan te bieden aan gebruikers over de hele wereld, en tegelijkertijd toegang tot crypto geven aan beginners. Het begint met het maken van een advertentie op Binance P2P.”

Het platform voegde voor het eerst Chinese yuan toe, waarmee het de lucratieve markt aanboorde waar gecentraliseerde crypto-beurzen verboden zijn. Het is sindsdien echter gegroeid naar 25 fiat-valuta’s.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN