Bitcoin.com

Chainlink (LINK) is vanaf vandaag verhandelbaar op Gemini

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Goed nieuws voor de Chainlink-fans! Na de aankondiging van het vermelden van Basic Attention Token (BAT), gaat Gemini exchange nu ook Chainlink (LINK) vermelden. De munt zal vanaf vandaag verhandelbaar zijn op de beurs. Dit volgens een aankondiging die op 30 april op Twitter gedaan werd door de medeoprichter en CEO van de beurs, Tyler Winklevoss.

De heer Winklevoss riep alle LINK-fans (houders en handelaren) op om “zich klaar te maken om [hun] motoren te starten”. Hij tweette:

LINK wordt deze week één van de vier digitale valuta’s die door Gemini zal worden vermeld. De beurs gaat de volgende munten ook vermelden: OXT, BAT en DAI.

Het vermeldingsschema is als volgt:

  1. Orchid (OXT) – Maandag 4 mei om 12.00 uur ET
  2. Basic Attention Token (BAT) – dinsdag 5 mei om 12.00 uur ET
  3. Dai (DAI) – Dinsdag 5 mei om 12.00 uur ET
  4. ChainLink (LINK) – dinsdag 5 mei om 12.00 uur ET

Merk op dat BAT, DAI en LINK tegelijkertijd worden vermeld. Tevens is, OXT al vanaf gisteren beschikbaar voor handel op Gemini, met de vermelding dat het gebruikers in staat zal stellen hun privacy op internet te beschermen. Ze legden dit als volgt uit.

“Met Orchid kunt u privé op internet surfen. Wanneer u de Orchid VPN-applicatie gebruikt, terwijl u op internet surft, wordt informatie zoals uw IP-adres en locatie afgeschermd. Orchid helpt u dit niveau van privacy te bereiken door u een gedecentraliseerd en betrouwbaar virtueel privacy-netwerk (VPN) te bieden. Als je de controle over je privacy wilt terugnemen, is Orchid het antwoord.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN