Ripple

Ripple (XRP) nooit meer boven de $1.00, aldus analist.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De cijfers van het kwartaal 1 XRP-marktenrapport dat op 30 april werd gepubliceerd, zag er niet al te best uit voor Ripple. Het bedrijf rapporteerde een daling van 87 procent in het eerste kwartaal van 2020, wat een enorm verlies betekent. Ripple heeft in het eerste kwartaal van dit jaar in totaal $1,75 miljoen aan XRP verkocht, ten opzichte van $13,08 miljoen in het vierde kwartaal van 2019.

De slechte prestaties vallen ook op bij verschillende analisten en er wordt zelfs gesuggereerd dat Ripple de komende jaren onder maat zal blijven presteren.

XRP nooit meer boven de $1.00

Cryptocurrency-analist BigCheds (met meer dan 77k volgers op Twitter), deed een gewaagde uitspraak. Hij beweerde zelfs dat XRP nooit meer boven de $1.00 zal komen. Hij zei:

Noem me gek, maar ik denk niet dat $XRP #Ripple ooit weer $ 1,00 zal breken, laat staan $ 3,00.

BigCheds kreeg veel reacties op zijn Twitter bericht, waaronder die van NebraskanGooner. De laatstgenoemde is het namelijk eens met zijn uitspraak over Ripple en denkt dat dit een serieuze mogelijkheid is.

“Veelste hard ‘gepumpt’ en daarna nog sneller ‘gedumpt’. Het is al één van de zwakste munten sinds 2017 .”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Ripple (XRP), maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN