Bitcoin daling

De Bitcoin koers gaat waarschijnlijk omlaag, volgens verschillende bronnen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Tot nu toe kunnen we wel stellen dat het een positieve week geweest is voor de Bitcoin koers, aangezien BTC bijna steeg tot $9.500, voordat hij weer terugkeerde naar de huidige koers van $8.800. Het is nu echter nog de vraag of we verder gaan stijgen of dat er een daling aan zit te komen.

Gaan we de $8.000 weer opzoeken?

Een bekende analist op Twitter heeft aangegeven dat hij verwacht dat de Bitcoin koers gaat dalen richting de $8.000, om vervolgens weer een stijging in te zetten richting de $9.000. Dit alles voorspelde hij op basis van de Elliot Wave-analyse.

Hij tweette het volgende:

“BTC maakte 5 golven naar beneden op de kleinere tijdframes, abc back-up en verwierp snel de 0.618 bijna tot op de $ precies en nu denk ik dat we nog een leg naar beneden krijgen in lage 8k. Ik denk dat dit een kans zal zijn om de ​​dip te kopen in een sterke opwaartse trend.”

Hij voegde eraan toe dat hoewel een verdere dip moet worden verwacht, de cryptocurrency in een “sterke opwaartse trend” blijft die suggereert dat een rally naar $10.000 in de maak is, voordat de halvering plaatsvindt.

Verschillende mensen uit de cryptogemeenschap staan ​​sceptisch tegenover de geldigheid van Elliot Wave-analyse, maar deze handelaar heeft een erg goed trackrecord, wat zijn analyse op Bitcoin geloofwaardiger maakt. In 2018, toen Bitcoin zich in de bearmarkt bevond, merkte de handelaar op dat hij verwachtte dat het een ultieme bodem zou vinden op $3.200. Zijn voorspelling kwam uit tegen het einde van 2018.

$8 miljoen sell wall op Binance

Hoewel de Bitcoin koers meerdere pogingen heeft ondernomen om te stijgen, merkte een topanalist op dat onlangs een bin wall van 1.000 Bitcoin, ter waarde van meer dan $8 miljoen, op Binance is verschenen op $8.835.

Deze muur maakt het erg lastig voor de munt om verder te stijgen, omdat hij zal fungeren als weerstand voor de cryptocurrency-markt zolang deze in het orderboek staat.

Bitcoin is overbought

Naast de verkoopmuur die roet in het eten gooit op korte termijn, merkte Bloomberg onlangs ook op dat de cryptocurrency onlangs technisch overbought was “op basis van de GTI Global Strength Indicator”, waarbij de momentumoscillator onlangs boven de 70 kwam.

Bloomberg schreef het volgende:

“Met de sprong van woensdag boven de $8000, kwam de grootste cryptocurrency het overboughtgebied binnen op basis van de GTI Global Strength Indicator. Activa worden als overbought beschouwd als de waarde hoger is dan 70 en kan erop duiden dat het voor de token moeilijk kan zijn om op korte termijn extra winst te boeken.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN