Samsung Pay cryptocurrencies

Samsung Pay voegt crypto-betalingsoptie van Swipe toe

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Er is vandaag een aankondiging naar buiten gebracht over een nieuwe samenwerking tussen de technologie-gigant Samsung en het crypto-betalingsplatform Swipe. Samsung gaat namelijk de Visa-betaalpas van Swipe toevoegen aan Samsung Pay.

Door Swipe toe te voegen, worden Android-gebruikers in staat gesteld om de betaalpassen rechtstreeks toe te voegen aan het mobiele betalingsplatform van Samsung. Deze kwam na een vergelijkbare aankondinging van de samenwerking tussen Swipe en Google Pay, het mobiele telefoongebaseerde betalingsplatform van Google.

De samenwerking tussen Swipe en Samsung is tot stand gekomen met medewerking van de bank Contis Financial.

Swipe ondersteunt meer dan 30 valuta’s, waaronder ook cryptocurrencies, stablecoins en fiat-valuta’s. De diensten zullen beschikbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk, samen met andere lidstaten van de Europese Unie.

Met deze integratie kunnen Swipe-gebruikers hun cryptocurrencies direct omzetten in euro’s, terwijl ze transacties doen met Samsung Pay.

Joselito Lizarondo, CEO van Swipe, zei het volgende:

“We zijn verheugd Samsung Pay voor onze kaarthouders beschikbaar te maken. Deze integratie en relatie met Samsung zal de acceptatie van cryptocurrency vergroten en transacties met onze Visa-kaart in euro’s, omgezet vanuit cryptocurrencies, naadloos maken.”

Swipe kreeg ook goedkeuring voor activiteiten in de Verenigde Staten onder het TPA-programma van Visa en heeft ook plannen om tegen het einde van dit jaar diensten aan te bieden in de regio Zuid-Azië en Azië-Pacific.

Het bedrijf is ook optimistisch over de wereldwijde toename van digitale transacties te midden van de aanhoudende pandemie van het Coronavirus.

Lizarondo zei hier het volgende over:

“Gezien alle COVID-19-problemen en mensen die weglopen van fysieke producten, zoals contant geld en in sommige gevallen betaalpassen, helpt een digitale oplossing echt om de behoeften van onze klant voorop te stellen.”

In een eerder artikel op onze site, schreven wij over een voormalig adviseur van de Amerikaanse president Donald Trump, Gary Cohn, die onlangs heeft aangegeven dat de adoptie van digitale portemonnees zal gaan exploderen, dankzij de lessen die getrokken worden uit de huidige COVID-19-pandemie.

Vorige week werd ook duidelijk dat de samenwerking tussen Tron en Samsung zijn vruchten af aan het werpen is. Vanaf 27 april heeft de technologiegigant namelijk een speciale Tron sectie in de Samsung Galaxy Store toegevoegd. In deze sectie vind je applicaties die bovenop het Tron-netwerk gebouwd zijn.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN