Telegram

Michael Novogratz: Telegram moet Bitcoin integreren

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

CEO van Galaxy Digital, Michael Novogratz, heeft gezegd dat Telegram zich moet focussen op de integratie van Bitcoin (BTC) en stablecoins. Volgens hem is het helemaal niet nodig om een ​​ander blockchain-netwerk of cryptocurrency te lanceren. Op Twitter deelde hij het volgende:

Telegram zou $BTC en stablecoins op hun platform moeten toepassen. We hebben geen andere blockchain nodig. We hebben geen andere crypto nodig. Ze hebben een geweldige community van gebruikers van berichten. Verander ze nu in consumenten.”

Michael Novogratz die eerder dit jaar nog aangaf dat de Bitcoin prijs richting de $20.000 kan stijgen, naarmate de Bitcoin halving in medio mei nadert, is duidelijk een voorstander dat Telegram Bitcoin moet integreren in plaats van de TON blockchain en het ontwikkelen van zijn eigen token, Gram (GRM).

Wat is Telegram Open Network (TON)?

De TON blockchain is ontwikkeld door het team van Telegram die geïntegreerd wordt in de berichtenapp. Telegram wordt op dit moment door meer dan 400 miljoen mensen wordt gebruikt en heeft tijdens zijn ICO, die in 2018 gehouden werd, meer dan $1,7 miljard opgehaald.

Deadline gemist

Echter is de lancering opnieuw vertraagt ​​nadat het zijn deadline van 30 april heeft gemist. Het missen van de deadline zorgt voor reacties waaronder die van Michael Novogratz. Bovendien zouden investeerders geld terugkrijgen van de tokenverkoop, als het netwerk niet op een bepaalde datum zou zijn gelanceerd. Die dag is nu helaas verstreken.

Volgens een door CoinDesk verkregen brief aan investeerders biedt Telegram 72% terug te keren van het geinvesteerde bedrag of hebben ze de mogelijkheid om een alternatieve optie van 110% van het oorspronkelijke investeringbedrag, tegen 30 april 2021 te ontvangen.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN