FOMO is real? Volgens Binance CEO en Bitcoin-whale wel..

De welbekende CEO van Binance, Changpeng Zhao (of CZ), heeft vandaag iets te vieren. Binance heeft namelijk een nieuw record gevestigd, namelijk het hoogste handelsvolume in 24 uur tijd ($16 miljard). Hij tweette het onderstaande:

“Damn son, $15,9 MILJARD een paar uur later. Nog steeds sterk. FOMO-modus nu. Het duurde even, lol. Langzaam maar zeker.”

De CEO geeft aan dat de crypto-markt momenteel in de FOMO-modus zit (Fear Of Missing Out), waarschijnlijk veroorzaakt door de halvering. CZ is echter niet de enige die dit denkt.

Grote spelers lokken kleinere spelers de markt in

Een prominente Bitcoin-handelaar, beter bekend als @J0E007 op Twitter, reageerde op een tweet van @TylerDurden, waarin de laatstgenoemde aangaf dat grote spelers de halvering gebruiken om kleine handelaren te manipuleren om de markt te betreden. Hij tweette het volgende:

https://twitter.com/J0E007/status/1255741178047315968

In een eerdere tweet zei hij het volgende:

“Het organiseren van exponentiële FOMO-rally’s zou zoveel gemakkelijker zijn, ware het niet dat je uiteindelijk ook echt iets moet kopen. En nog met echt geld ook.”

Hij reageerde vervolgens op zijn eigen tweet met een sarcastische reactie:

“Looks like I was wrong, this exponential FOMO rally is really really impressive, kudos to whoever made it happen.”

Bitcoin halvering zal een non-evenement worden

Eerder beweerde de Bitcoin-handelaar dat de halvering al is ingeprijsd en dat het evenement een non-evenement gaat zijn. Hij tweette het volgende:

In een sarcastische tweet, die hierboven weergegeven is, schreef Joe007:

“Nee, het is natuurlijk niet ingeprijsd. Op de exacte dag van De Grote Halvering zal iedereen eindelijk beseffen hoe ondergewaardeerd BTC is, en ze zullen zich allemaal haasten om het te kopen. In groten getale. Met hun werkloosheidsuitkering.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!