Binance Smart Chain

Binance bevestigt DDoS aanvallen op Chinese domeinen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Binance was het doelwit van een DDoS-aanval op zijn Chinese domeinen. De CEO van Binance, Changpeng Zhao (ook wel bekend als CZ), bevestigde het nieuws vandaag, nadat geruchten over de aanval boven kwamen drijven. De CEO verklaarde dat dit het werk zou kunnen zijn van zijn ‘concurrenten’.

CZ zei het volgende:

“Eerder vandaag hadden onze Chinese domeinen gerichte DDoS-aanvallen en zagen gebruikers wat vertraging en onderbreking van netwerktoegang. Op basis van het aanvalspatroon lijkt het werk van onze zelf-waargenomen concurrenten. U hoeft zich geen zorgen te maken. Systemen zijn prima. Fondsen zijn #SAFU.”

Een Distributed Denial of Service aanval, of DDoS, is een cyberaanval waarbij ontzettend veel verkeer naar computers, computernetwerken of servers worden verstuurd waardoor deze onbruikbaar worden voor de normale gebruiker. Je kunt dit vergelijken met een file, maar dan op het internet.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. đźš€

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN