Blockchain

Cardano creëert eerste blok voor zijn Shelley blockchain

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het is bijna zover… Cardano kondigt binnenkort de lancering van zijn langverwachte upgrade naar het Shelley mainnet aan. Het eerste blok is zojuist gemaakt in een private beta. Dit is eigenlijk een testversie van het Genesis-blok (het eerste blok van een blockchain).

De oprichter van Cardano, Charles Hoskinson, maakte het nieuws op 27 april bekend en deelde het volgende op Twitter:

Ondertussen komt er in Cardano-land een tovenaar aan, precies wanneer hij nodig is! Hoskinson grapte, in een verwijzing naar de Lord of the Rings.

Hoskin vertelde in een recente video dat Shelley in verschillende fasen wordt uitgerold. Beginnend met de testversie en vervolgens de ‘hybride fase’. In deze fase kunnen gebruikers upgraden van de bestaande Byron blockchain naar Shelley.

Als dit is gebeurt, dan kan het mainnet klaargezet worden. Gebruikers kunnen dan hun munten op het netwerk staken en vergoedingen ontvangen.

Onlangs werd ook de nieuwe Daedalus wallet aangekondigd. Naar verluidt heeft de wallet een verbeterde snelheid en beveiliging. Bovendien beschikt Daedalus over een blockchain-synchronisatietijd van ongeveer een uur, in tegenstelling tot de voorganger waarbij het 9 tot 14 uur duurde.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Cardano, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: DeCrypt

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN