Bitcoin-walvis voorspelt dat Bitcoin koers gaat dalen ná halvering

We hebben de afgelopen tijd al veel artikelen geplaatst over de Bitcoin (BTC) halvering en welk effect het zal hebben op de Bitcoin koers. Nu is het echter zo dat velen denken dat de Bitcoin koers nog gaat stijgen door het evenement, echter denkt niet iedereen hier zo over.

Een grote Bitcoin-walvis heeft namelijk gesuggereerd dat de komende halvering al is ingeprijsd en dat de Bitcoin koers zou kunnen crashen na het evenement.

De derde Bitcoin halvering zal over twee weken plaatsvinden, en een sterke rally gaat meestal vooraf aan dit halverende evenement. Deze rally zou volgens velen de leidende cryptocurrency naar een nieuw record brengen. Maar een grote BTC-walvis, genaamd Joe007 op Twitter, gaf het volgende aan:

In een sarcastische tweet, die hierboven weergegeven is, schreef Joe007:

“Nee, het is natuurlijk niet ingeprijsd. Op de exacte dag van De Grote Halvering zal iedereen eindelijk beseffen hoe ondergewaardeerd BTC is, en ze zullen zich allemaal haasten om het te kopen. In groten getale. Met hun werkloosheidsuitkering.”

De Bitcoin-walvis heeft naar schatting een grote shortpositie in Bitcoin, volgens de gegevens van het Bitfinex-leaderboard. Uit de gegevens blijkt echter ook dat de handelaar de afgelopen maand 11,3 miljoen dollar verlies heeft gemaakt.

Bitcoin koers kan nog stijgen in april, volgens CryptoKaleo

Gisteren plaatsten wij nog een artikel waarin CryptoKaleo zijn visie deelde over de korte termijn. Als we de cryptohandelaar moeten geloven, dan doet de Bitcoin rally hem denken aan de prijsactie in februari 2019. De Bitcoin koers zou volgens hem ruim 7,5% kunnen stijgen, als de geschiedenis zich herhaalt. Hij zei het volgende:

“Februari 2019 markeerde de ommekeer van de bullflag uit de 14-maanden durende bearmarkt. Het lijkt erop dat in april 2020 een vergelijkbare setup kan plaatsvinden, met een vergelijkbare uitbraak. Dit is je waarschuwing. Koop Bitcoin.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!