Samsung Galaxy Store Tron

Tron (TRX) dApps krijgen speciale sectie in Samsung Galaxy Store

De samenwerking tussen Tron en Samsung werpt zijn vruchten af. Vanaf vandaag heeft de technologiegigant namelijk een speciale Tron sectie in de Samsung Galaxy Store toegevoegd. In deze sectie vind je applicaties die bovenop het Tron-netwerk gebouwd zijn. Dit volgens een officiële aankondiging van Tron.

Samsung-smartphonegebruikers uit Europa en de Verenigde Staten kunnen nu rechtstreeks op hun mobiele apparaten de sectie bezoeken in de Galaxy Store. De speciale sectie heeft al applicaties die de technologie gebruiken, zoals Blockchain Cuties, Meerkat Mining, Timeloop, Super player en meer.

CEO en oprichter, Justin Sun, zei het volgende:

“We hebben erg genoten van het samenwerken met Samsung op het gebied van blockchain-integratie. Met Samsung Galaxy Store brengen we onze samenwerking naar een hoger niveau door beide ecosystemen samen te integreren. Dit is een ongelooflijke kans voor ontwikkelaars om te migreren en voort te bouwen op het TRON-platform en hun applicaties naar Samsung-gebruikers te brengen.”

TRON-netwerkacceptatie bij gebruikers en ontwikkelaars zou moeten toenemen na de Samsung-integratie, voegde Sun toe.

Hoe dan ook, dit is positief nieuws voor de gehele crypto-markt. Dit omdat het een enorme boost kan zijn voor de adoptie van dApps.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN