Mithril

Bitfinex lanceert social platform Bitfinex Pulse

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De bekende cryptocurrency-beurs Bitfinex heeft vandaag de lancering van Bitfinex Pulse aangekondigd. Dit volgens een officiële aankondiging van de beurs.

Bitfinex Pulse is een social platform dat, naar verluidt, “gebruikers in staat zal stellen ideeën uit te wisselen, met elkaar te communiceren en de hartslag van de groeiende gemeenschap van de beurs te voelen”.

De beurs gaf aan dat het sociale netwerk is afgestemd op de behoeften van cryptocurrency handelaren en dat het de klantenbasis van Bitfinex de mogelijkheid biedt om “gebruik te maken van de community van de beurs om een ​​handelsvoordeel te krijgen”.

Het platform biedt kanalen voor geverifieerde klanten die met elkaar kunnen communiceren, terwijl elke gebruiker ook de mogelijkheid heeft om te kiezen of zijn “pulsen” openbaar worden geplaatst of dat ze privé gehouden worden, die weer vergelijkbaar zijn met tweets.

Gebruikers kunnen pulsen van andere gebruikers delen, er op reageren en liken. Bovendien kunnen openbare pulsen online worden gedeeld op andere social media platforms.

Paolo Ardoino, de chief technical officer van Bitfinex, zei het volgende:

“We hebben Bitfinex Pulse gelanceerd als antwoord op de vraag van onze gebruikers naar een professioneel contentdistributieplatform voor handelaren.”

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN