Bitcoin koers

Bitcoin koers gaat dit jaar weer de $20.000 bereiken, aldus analisten

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin (BTC) koers heeft de afgelopen week weer een mooie stijging laten zien. We hebben echter nog een heel eind te gaan, voordat we de all time high van $20.000 gaan bereiken. Op onze website hebben we al veel verschillende voorspellingen gezien van 6 cijfers. Deze voorspellingen waren alleen voor de lange termijn (3 tot 10 jaar). Nu hebben verschillende analisten echter aangegeven dat de Bitcoin koers dit jaar nog de $20.000 kan bereiken.

Paul Donavan

UBS-hoofdeconoom, Paul Donavan, legt uit dat hij denkt dat de Bitcoin koers een nieuw record kan bereiken, gezien de onzekerheid in de wereld. Hij zei het volgende:

“Economen hebben te maken met drie onzekerheidsniveaus. Onzekerheid over het virus. Onzekerheid over de beleidsreactie. Onzekerheid over de economische reactie op het virus en het beleid. Veranderingen in één van die factoren veranderen de economische resultaten.”

Mati Greenspan

Mati Greenspan, oprichter van Quantum Economics, heeft veel vertrouwen in BTC. Hij zegt dat veel mensen de afgelopen weken geld in Bitcoin en crypto zijn gaan steken, als reactie op de COVID-19-pandemie. Tevens gaf hij aan dat, ondanks de recente uitverkoop, Bitcoin inderdaad klaar is voor een grote comeback in de komende weken, vooral met de langverwachte halvering die volgende maand zal plaatsvinden.

Hij merkte het volgende op:

“Bitcoin is het afgelopen jaar en het afgelopen decennium verreweg het best presterende actief geweest. Met al het geld dat op dit moment in het systeem wordt geïnjecteerd en de komende halvering, zie ik geen enkele reden waarom het niet zou blijven presteren.”

Danny Scott

Danny Scott, chief executive van de Isle of Man’s Coin Corner, is van mening dat de Bitcoin koers de komende maanden geen enkel probleem zal hebben om het hoogste punt ooit van $20.000 te bereiken. Hij zei:

“De huidige onverwachte wereldwijde crisis en een aantal opmerkelijke gebeurtenissen in de pijplijn van Bitcoin in de komende negen maanden veroorzaken speculatie in de hele industrie dat er weer een bullrun aan zit te komen, en ik geloof dat we alleen kunnen verwachten dat de prijs van Bitcoin in de richting blijft waar alles heen wijst. Naar de koers van $20.000 en verder.”

Marcus Swanepoel

Marcus Swanepoel, CEO van Luno, reageerde ook met:

“Nu de niveaus van kwantitatieve versoepeling op de markt komen, hopen we tot het einde van het jaar een gestage stijging van de prijs van Bitcoin te zien.”

Volg de Bitcoin halvering countdown, klik hier!

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN