Reddit Ethereum

Reddit gaat wellicht op Ethereum gebaseerde community-punten uitgeven

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Medeoprichter en uitvoerend voorzitter van Reddit, Alexis Ohanian, bespreekt de geruchten over dat het bedrijf op Ethereum gebaseerde community-punten op het platform gaat implementeren.

In een interview met Anthony Pompliano zei Ohanian dat Reddit al een geruime tijd geïnteresseerd is in cryptocurrencies. Hij zei het volgende:

“Het bedrijf heeft wat uitstapjes naar crypto gedaan, en een aantal Twitter-mensen hebben hierover opmerkingen gedaan toen ik terugkwam in ’14 als directievoorzitter … Er waren wat uitstapjes naar, maar het was vooral nog steeds onderzoek. We hadden op dat moment veel dringender zaken te doen.”

Met het nieuwe community-systeem kunnen gebruikers, naar verluidt, speciale lidmaatschappen kopen met behulp van gedecentraliseerde community-punten. Deze punten worden op zijn beurt weer opgeslagen op de Ethereum-blockchain.

Ohanian zei:

“Als we weten dat [Reddit Karma] werkt, waar je helemaal geen eigenaarschap hebt, is het reden om te denken dat als je een soort gedecentraliseerd eigendom creëert, mensen het nog meer zouden gebruiken.”

Ohanian zegt dat de waarde van Reddit op lange termijn afkomstig is van de gemeenschap, niet van reclame. Hij ziet ook voordelen in het geven van meer lonende ervaringen aan gebruikers.

“Op Reddit kopen mensen pizza’s voor vreemden. Hoe meer we kunnen doen om gemeenschappen en gebruikers te helpen hun relaties met elkaar te versterken en geld te verdienen op een manier waar ze blij mee zijn, hoe meer we winnen.”

Reddit is momenteel de zevende grootste website in de VS en de 19e grootste ter wereld.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Ethereum, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN