Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers gaat $400.000 bereiken in 2029, aldus analist

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De bekende crypto-analist Dave the Wave heeft voorspeld dat de Bitcoin (BTC) koers naar $400.000 gaat stijgen. Dit te midden van de voortdurende COVID-19-pandemie, die zowel de crypto-markt als de traditionele aandelenmarkt flink aangetast heeft.

Analist Dave the Wave, die voorspelt dat de Bitcoin koers $400.000 gaat bereiken, staat in de branche bekend om zijn correcte voorspellingen en heeft een indrukwekkend trackrecord. Zo voorspelde hij in juli vorig jaar dat de Bitcoin prijs een parabolische neerwaartse trend zou ingaan, en de Bitcoin prijs daalde van $11.600 naar $6.425 zoals hij voorspelde.

Dave gelooft nu echter dat de crypto klaar is voor een “boom and bust-cyclus” die de prijs van ‘s werelds grootste cryptocurrency op $400.000 zou kunnen brengen. Hij tweette het volgende:

Naar verluidt werkt Dave zijn BTC-prognose voor de lange termijn bij en verhoogt hij zijn prijsdoel dramatisch. Dave heeft momenteel verschillende voorspellingen over de Bitcoin koers.

Naast Dave’s Bitcoin koers analyse, voorspelt hij verder dat de BTC-volatiliteit de komende tien jaar zal blijven dalen, aangezien de crypto een dramatische “boom en bust cyclus” zal doormaken. De cyclus zal, volgens Dave, de prijs van BTC tegen het einde van 2022 naar $110,00 brengen. Naderhand voorspelt Dave dat BTC in 2025 zal dalen tot $30.000.

Zodra de prijs in 2025 de $30.000 bereikt, zegt Dave dat het herstel op lange termijn zal beginnen, waardoor het duizelingwekkende hoogten zal bereiken tot ongeveer $400.000 in 2029.

Eerdere voorspellingen van Dave the Wave zaten vaak goed en het kan dus goed zijn dat hij ook deze keer gelijk gaat krijgen. Het is echter momenteel moeilijk om voor te stellen dat de Bitcoin koers zo hard zal gaan stijgen. Wat denken jullie? Gaat hij gelijk krijgen? Laat het ons weten op onze socials!

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. ðŸš€

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN