Reddit Bitcoin

Bitcoin oplichting gaat rond met Britse tv-presentator

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het is al een aantal keren voorgevallen dat verschillende beroemdheden op Facebook en andere social media-platforms het doelwit zijn van cryptocurrency-oplichters. Dit maal was de Britse tv-presentator Rylan Clark-Neal het slachtoffer van Bitcoin (BTC) oplichting.

Hij beweerde namelijk dat er een nep-interview van het Brits dagblad, The Daily Mirror, rond zou gaan over het snel rijk worden met Bitcoin. Dit interview zou volgens Neal te zien zijn op Facebook en andere social media-platforms.

Ryan Clark-Neal zei het volgende in een Twitter bericht op 18 april:

Er gaat een nep-interview rond op Facebook en sociale media-platforms die beweren de Daily Mirror te zijn. Echter zeggen ze niet hoe ik miljoenen heb verdiend met Bitcoin. Val er niet voor.”

in 2019 verwijderde Facebook ook al advertenties voor een Bitcoin scam. De advertenties beweerde toen dat de kroonprins van Abu Dhabi mensen helpt grote winsten te maken met de handel van Bitcoin.

De advertentie die toen rondging zag er zo uit:

Kijk dus erg goed uit met dit soort advertenties en trap er niet in. Ik zeg altijd als iets te mooi is om waar te zijn, let dan altijd dubbel zo goed op!

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN