Bitcoin koers

Bitcoin koers: analisten delen hun visie op de prijs

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Na een mooie stijging van de Bitcoin (BTC) koers boven de $7.000, blijft de koers zich inmiddels sinds twee dagen bewegen tussen de $7.000 en $7.300, volgens cijfers van CoinMarketCap.

Bron: Cointelegraph

De grootste cryptocurrency lijkt zich grotendeels hersteld te hebben na de enorme crash van afgelopen maart. Bitcoin daalde tot $3,700. De koers heeft zich echter snel weer hersteld en de prijs is inmiddels met meer dan 50% gestegen. Zal de Bitcoin koers stijgen of zakken we toch weer terug naar beneden?

We keken rond op Twitter en Telegram om te ontdekken wat verschillende technische analisten voorspellen over de Bitcoin koers.

CryptoMichaël

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël, heeft zijn visie op de Bitcoin koers op Twitter gedeeld. Hij zei het volgende:

Als we ons het daily timeframe voorstellen, kunnen we zien dat we nog steeds rond het jaarlijkse niveau vechten. Dit zou een scenario kunnen zijn, als we het jaarlijkse niveau doorbreken en hierboven tikken. Dan zou de markt naar $7.800-8.000 kunnen bewegen. Over het algemeen lijkt het identiek aan de december 2019.

Inmortal Technique

Cryptohandelaar Inmortal Technique gelooft zelf dat de Bitcoin koers richting de $7.500 en $7.800 kan gaan. In een tweet zei hij:

Benelux Crypto Trading Room

Technische analist MSDaan van Benelux Crypto Trading Room deelde zijn mening over de Bitcoin koers op zijn Telegram kanaal:

De afgelopen dagen heeft Bitcoin het 0.618 fib level meerdere malen gepushed en proberen te doorbreken. Gisteren is dit gelukt en we zien dat na het raken van de $7300 (en het vormen van een rising wedge op de RSI) we een pullbackje hebben gemaakt rond de 0.618 fib ($7100-7200 gebied).

Hij voegde daar nog aan toe:

Daar zit overigens ook een eerder getekende short-term trendline waar we van zijn gebounced. Er zijn op dit moment géén overduidelijke bullish of bearish signalen maar wat we willen zien is om #BTCUSDT boven de zojuist benoemde supportlevels te zien bewegen.

Bron: Telegram

CryptoCoinTalk

Volgens Thijs S van CryptoCoinTalk is het nog even afwachten wat er precies gaat gebeuren. Bitcoin zit momenteel op een belangrijk punt dat we in de gaten moeten houden, als we deze breken dan kunnen we volgens hem nog eens flink dalen. Dit zou tevens ook een mooie short kunnen zijn.

Na de mooie actie die we gister hebben gezien is het belangrijk dat we nu ook weer naar het grote plaatje gaan kijken. BTC zit hier op een belangrijk punt en als we deze breken, er onder closen met een 4H candle, is de kans groot dat we weer richting de lows gaan op $6644.

Bron: Tradingview

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN