Coinbase ziet een flinke stijging van $1.200 in stortingen

CEO van Coinbase Brian Armstrong, heeft vrijdag bekendgemaakt dat de beurs een stijging in stortingen heeft gezien die exact $1.200 bedroeg. Het aankooppercentage steeg van 0,08% naar 0,375%.

De CEO vond dit opvallend en tweette het onderstaande

https://twitter.com/brian_armstrong/status/1250907110730170370

Amerikaanse burgers ontvangen $1.200

Meer dan 22 miljoen Amerikanen zijn de afgelopen maand hun banen kwijtgeraakt vanwege het coronavirus en als gevolg van de coronapandemie, ontvangen burgers die in aanmerking komen, belastingvrije cheques van $1.200 om hen door deze moeilijke tijd heen te helpen.

De Amerikaanse burgers mogen het bedrag vrij besteden en gaven hun geld uit aan voedsel, huur, hypotheekbetalingen, medicijnen en andere benodigdheden. Echter is de CEO van Coinbase één ding opgevallen en dat is dat sommigen hun geld waarschijnlijk aan Bitcoin (BTC) besteden.

Nieuw wetsvoorstel pleit voor verhoging naar $2.000

Wellicht zal het aantal Bitcoin aankopen nog meer groeien, als een wetsvoorstel van House Democrats, Tim Ryan en Ro Khanna aangenomen zal worden. De twee stellen een verhoging voor van het bedrag van de contante uitkering tot $2.000 per maand voor elk individu, totdat de economie stabiliseert.

“Een eenmalige cheque van $1.200 gaat het niet redden. Amerikanen hebben tijdens deze crisis aanhoudende geldinfusies nodig om levend, gezond en klaar te zijn om te werken, wanneer deze crisis voorbij is.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!