Coinbase Card

Coinbase ziet een flinke stijging van $1.200 in stortingen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

CEO van Coinbase Brian Armstrong, heeft vrijdag bekendgemaakt dat de beurs een stijging in stortingen heeft gezien die exact $1.200 bedroeg. Het aankooppercentage steeg van 0,08% naar 0,375%.

De CEO vond dit opvallend en tweette het onderstaande

Amerikaanse burgers ontvangen $1.200

Meer dan 22 miljoen Amerikanen zijn de afgelopen maand hun banen kwijtgeraakt vanwege het coronavirus en als gevolg van de coronapandemie, ontvangen burgers die in aanmerking komen, belastingvrije cheques van $1.200 om hen door deze moeilijke tijd heen te helpen.

De Amerikaanse burgers mogen het bedrag vrij besteden en gaven hun geld uit aan voedsel, huur, hypotheekbetalingen, medicijnen en andere benodigdheden. Echter is de CEO van Coinbase één ding opgevallen en dat is dat sommigen hun geld waarschijnlijk aan Bitcoin (BTC) besteden.

Nieuw wetsvoorstel pleit voor verhoging naar $2.000

Wellicht zal het aantal Bitcoin aankopen nog meer groeien, als een wetsvoorstel van House Democrats, Tim Ryan en Ro Khanna aangenomen zal worden. De twee stellen een verhoging voor van het bedrag van de contante uitkering tot $2.000 per maand voor elk individu, totdat de economie stabiliseert.

“Een eenmalige cheque van $1.200 gaat het niet redden. Amerikanen hebben tijdens deze crisis aanhoudende geldinfusies nodig om levend, gezond en klaar te zijn om te werken, wanneer deze crisis voorbij is.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Coinbase? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN