CoinMarketCap

CZ deelt zijn visie op cryptocurrencies tijdens conferentie

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De oprichter van de bekende cryptocurrency exchange Binance, Changpeng Zhao (CZ), deelde tijdens de BlockDown 2020-conferentie zijn visie op cryptocurrencies gedurende de coronacrisis.

De twee dagen durende conferentie wordt virtueel gehouden vanwege het coronavirus en vindt plaats op 16 en 17 april.

Cryptocurrency exchanges doen het goed tijdens coronacrisis

Tijdens de conferentie gaf CZ ondermeer aan dat 2020 “rotsachtig was in termen van de hele mondiale omgeving”. Echter merkte hij wel op dat cryptocurrency exchanges “het eigenlijk best goed doen”. Hij benadrukte dat het volume op grote cryptocurrency exchanges met 3 tot 5 keer is toegenomen.

Hij voegde daar nog het volgende aan toe:

“Hoewel de Bitcoin-prijs daalde, zien we veel meer handelsactiviteiten.

Changpeng Zhao zag crash niet aankomen

Ook zei Changpeng Zhao tijdens de conferentie dat de meeste crypto-investeerders, waaronder hijzelf, niet hadden voorzien dat een agressieve terugval op de reguliere markten ook een enorm effect zou hebben op de cryptocurrency markten.

“Iedereen dacht dat de Bitcoin-prijs zou stijgen tijdens een economische crisis. Maar wat er in feite gebeurde, is dat toen de (mainstream) markt met 5% kelderde, er veel geld uit de handen van mensen verdween.”

Volgens CZ hebben handelaren de recente marktcrash zelf versneld, door uit paniek allemaal tegelijkertijd cryptocurrencies te verkopen voor fiat.

Handelsactiviteiten

Ook wordt de handelsactiviteit van Binance besproken tijdens de gewelddadige crash van maart. De cryptocurrency exchange blijkt zelfs een recordhandelsactiviteit te hebben gehad en CZ ziet dit als een positief voorteken voor de cryptomarkten.

De Executive van Binance gaf het volgende aan:

“Wanneer de prijs daalt en zich stabiliseert tegen een lagere prijs, zijn de handelsvolumes lager […] terwijl we in deze daling eigenlijk veel hogere handelsvolumes zien.”

CZ zorgt voor een handelsgolf.

“Dit betekent dat er veel meer mensen in de cryptocurrency industrie komen, wijzend op de recente toename van handelsactiviteiten. Als dat gebeurt, blijven de prijzen meestal niet te lang laag.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: Cointelegraph

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN