Crypto Nieuws

Ripple werkt samen met MoneyMatch om uit te breiden naar 120 landen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Ripple heeft gisteren een samenwerking aangekondigd met MoneyMatch. De samenwerking heeft als doel om de activiteiten van Ripple uit te breiden naar 120 landen. MoneyMatch is de belangrijkste aanbieder van grensoverschrijdende betalingsoplossingen in Maleisië.

Ripple tweette gisteren het volgende:

Het MKB-betalingsplatform, MoneyMatch, is een toonaangevende regionale naam op het gebied van geldovermakingen. Door de samenwerking zal het duo niet alleen uitbreiden naar andere landen, maar ook goedkope en vooral supersnelle transacties leveren aan hun klanten via RippleNet.

De focus op landen met lage inkomens

RippleNet heeft een grote rol gespeeld bij het brengen van goedkope, snelle transacties naar de ontwikkelingslanden, vooral de Aziatische landen. Nu zal de Ripple MoneyMatch-partnership hetzelfde nastreven in veel meer ontwikkelingslanden over de hele wereld.

MoneyMatch is bekend in het domein van middelgrote ondernemingen. Nu ontwikkelt het oplossingen die werken met RippleNet en die goedkope transacties, hoge snelheid en effectieve operaties beloven. Het bedrijf gebruikt RippleNet-oplossingen om de operationele kosten met tot wel 40% te verlagen en geeft dit voordeel door aan hun consumenten. Het bedrijf biedt klanten met RippleNet bliksemsnelle transacties aan.

Adrian Yap, CEO van MoneyMatch, gaf aan dat traditionele banken vaak enorme winsten maken met forex-transacties. De kosten worden meestal gedragen door de deelnemers. Hij voegde eraan toe dat de samenwerking met Ripple MoneyMatch dit scenario gaat veranderen. Verder sprak hij over het feit dat de toetreding tot RippleNet een positieve mijlpaal is geweest voor het bedrijf omdat het de geloofwaardigheid van MoneyMatch, bij de lokale financiële instellingen, heeft vergroot.

Interessant is dat het RippleNet MoneyMatch-partnership niet helemaal nieuw is. De twee bedrijven sloegen de handen in elkaar in 2018 en hebben sindsdien samengewerkt aan veel vergelijkbare lokale projecten. De Maleisische firma ging ook een samenwerking aan met Stellar Lumens, een concurrent van Ripple, om samen te werken met lokale banken. De associatie met Ripple leverde echter een beter rendement op. De nieuwe aankondiging vermeldt echter weinig informatie over hoe de organisatie nieuwe, grotere doelen gaat bereiken.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals XRP, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN