‘Ik blijf Bitcoin (BTC) bijkopen’, aldus Mike Novogratz

CEO van Galaxy Digital, Mike Novogratz, heeft aangegeven dat hij Bitcoin (BTC) koopt, terwijl regeringen zich wereldwijd bezighouden met het bijdrukken van geld om de financiële crisis te bestrijden. Dit zei hij in een interview met Squawk Box van CNBC.

De Bitcoin bull vertelde in het interview waarom hij optimistisch blijft over BTC, ondanks de economische instorting. Mike Novogratz zei:

Ik heb een grote Bitcoin-positie. Ik blijf mijn stack vergroten met BTC, omdat ik denk dat dit een geweldige tijd is voor zowel goud als Bitcoin op lange termijn. Goud en Bitcoin zijn mijn twee favorieten.

Novogratz zegt ook dat hij aandelen blijft kopen. Hij geeft toe dat hij onlangs Starbucks heeft gekocht, maar hij is optimistischer over investering zoals Bitcoin en goud.

In het interview noemde Mike Novogratz het nieuwe stimuleringspakket voor Amerika dat door House Speaker Nancy Pelosi werd voorgesteld. Ze sprak over nog een biljoen dollar aan stimulans. Hij zei:

Geld groeit nu aan bomen, maar ik leerde toen ik een klein kind was dat geld niet echt aan bomen groeit. We hebben momenteel een wereldwijde orgie voor het printen van geld.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!