CryptoCoinTalk: de Ethereum koers ziet er goed uit!

Op dit moment lijkt Bitcoin (BTC) tijdelijk in een (bullish) consolidatie te zitten. Als de volatiliteit bij Bitcoin gedurende een langere periode laag is, krijgen de altcoins de ruimte om te groeien. Hier en daar laten sommige altcoins al mooie stijgingen zien. Eén grote altcoin die er op dit moment interessant uit ziet is Ethereum (ETH). Vandaar dat we een analyse gaan loslaten op de Ethereum koers.

Hoge tijdsframe

Bron: TradingView

Als we op het hoge tijdsframe gaan kijken zien we verschillende ranges. De high ligt op 27806 sats en de low bevindt zich op 20473 sats. Dit is de grote range waarin we op dit moment bewegen.

Daarnaast hebben we ook de 22183 sats en de 24059 sats. Dit zijn de mid range levels. De 22183 sats is op dit moment support en 24059 sats resistance.

Het is belangrijk dat we boven de 22183 sats blijven om bullish te blijven op de Ethereum koers.

Lage tijdsframe

Bron: TradingView

Als we op het lage tijdsframe van de Ethereum koers gaan inzoomen zien we dat we een ascending triangle aan het vormen zijn. Dit is een bullish patroon en heeft een grote kans om naar boven uit te breken. Het is dus belangrijk om deze mee te nemen in je analyse. Mochten we uit de ascending triangle naar boven uitbreken kan Ethereum een beweging richting de mid range resistance op 24059 sats gaan maken.

Mochten we toch omlaag uitbreken vanuit de ascending triangle gaan we mogelijk een beweging richting de mid range support maken op 22183 sats. Zoals gezegd is dat een belangrijk level om te behouden.

Conclusie

Bron: TradingView

De Ethereum koers ziet er dus gunstig uit en heeft veel kans om naar boven uit te breken. Houd de mid range levels aan om je bullish/bearish bias te vormen en manage op basis daarvan dus ook je trades.

Mocht je nu een entry maken op Ethereum is dat mogelijk, met een target op de mid range resistance van 24059 sats (geen financieel advies).

Trade safe!

Wil je meer van dit soort analyses en voorspellingen? Check dan ons Telegram kanaal op: CryptoCoinTalk TradingZone of klik op het logo hieronder om onze chat te joinen!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!