Laatste Crypto Nieuws

Handelsvolumes gedecentraliseerde exchanges (DEX) bereiken ATH in 2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Handelsvolumes gedecentraliseerde exchanges (DEX) bereikten in maart een recordhoogte van $668 miljoen. Dit was 53% hoger dan de laatste all-time high. Dit volgens analyseplatform Dune.

Als we kijken naar de onderstaande afbeelding, dan zien we dat het jaar erg goed is gestart voor de DEX handelsplatformen. De handelsvolumes hebben vanaf januari een stijgende lijn ingezet.

Bron: Dune Analytics

De totale handelsvolumes van de DEX handelsplatformen bedragen op het moment van schrijven, iets meer dan $8,5 miljoen. De wekelijkse handelsvolumes bedroegen in de laatste 7 dagen meer dan $70 miljoen.

De vier meest actieve gedecentraliseerde exchanges zijn OX, Kyber Network, Uniswap, dYdX. De DEX platformen brengen samen al meer dan $6,5 miljoen op.

Bron: Dune Analytics

Om precies te zijn had de gedecentraliseerde exchange OX de afgelopen 24 uur voor meer dan $3,1 miljoen aan cryptocurrencies verhandeld. Dit vertegenwoordigt een marktaandeel van 34 procent, bijna het dubbele van dat van Kyber Network, dat 18,5 procent bedroeg.

Bron: Dune Analytics

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN