Torex

Crypto handelsplatformen kunnen Crypto exchanges effectief aanvullen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Wat zijn crypto handelsplatformen?

De wereld van cryptocurrency handel is constant in beweging. De markt gaat op en neer. Het blijft ook een plek waar cryptohandelaren en investeerders online geld kunnen verdienen. De prijzen van cryptocurrencies zijn nauwelijks voorspelbaar en cryptohandelaren moeten erg voorzichtig zijn.

Momenteel trekt de cryptomarkt aandacht van investeerders en handelaren die hoogwaardige en transparante instrumenten nodig hebben. Een plek die een veilige, intuïtieve en gemakkelijke manier biedt om meer dan 5200 online beschikbare valuta’s te verhandelen.

Crypto exchanges bieden een verscheidenheid aan diensten, terwijl cryptocurrency handelsplatformen zowel standaard als complexere tools kunnen bieden voor beginnende en ervaren handelaren.

Een crypto handelsplatform betekent:

  • Ervaren handelaren kunnen gebruik maken van een geavanceerd aanbod aan crypto trading tools.
  • Blockchain helpt de online business sneller te laten verlopen dankzij slimme contracten en maakt geloofwaardige transactieprestaties mogelijk.
  • Een cryptoplatform is transparant. Daarom zijn ‘pump and dump’ en marktmanipulatie zichtbaar.

Torex.One is een crypto-handelsplatform en ontwikkelt een oplossing voor handelaren die op zoek zijn naar verschillende tools op één plek.

Cryptocurrency-arbitrage met Torex:

Een inter-exchange crypto-arbitrage is een handelstechniek waarbij een cryptomunt voor één prijs op de ene crypto exchange wordt gekocht en vervolgens tegen een hogere prijs op een andere wordt verkocht. Om geld te verdienen met crypto-arbitrage, moet een handelaar de koers van een bepaalde munt op verschillende beurzen volgen.

Torex heeft speciaal hiervoor een tool ontworpen, de Cryptocurrency Arbitrage Tool. Het houdt rekening met de liquiditeit van orderboeken op crypto exchanges. Daarnaast kan het nuttig zijn bij het arbitrair handelen in cryptocurrency. Dit komt door exchanges te verenigen en door de functionaliteit van arbitrage deals op één plaats te voltooien. Om de crypto-arbitragefunctie te gebruiken, moeten gebruikers twee of meer exchanges met Torex verbinden met behulp van de API-sleutels.

Belangrijkste kenmerken van de Cryptocurrency Arbitrage Tool:

  • Dagelijkse exchange volume kan worden gefilterd. Met deze filter kunnen handelaren beurzen met lage dagelijkse volumes voor cryptocurrency-paren uitsluiten;
  • Traders kunnen het volume instellen waarin ze willen handelen, waardoor de liquiditeit van de orderboeken kan worden geanalyseerd.
  • De handelaren kunnen het procentuele verschil instellen dat ze willen krijgen (volume aangegeven in het eerste filter).

Dit is een geavanceerde crypto-arbitragebot, die momenteel in een semi-geautomatiseerde modus werkt. Met de bot kunnen gebruikers reële prijsonevenwichtigheden op cryptocurrency exchanges lokaliseren.

Laten we het hebben over andere functies die beschikbaar zijn op Torex die nuttig kunnen zijn voor cryptohandelaren.

Handelaren kunnen de situatie bijhouden met behulp van de tool voor cryptocurrency prijsmeldingen. Er worden onmiddelijk meldingen gestuurd via Telegram, wanneer de prijs van een bepaalde munt de vooraf geselecteerde waarde heeft bereikt.

Bij Torex.One kunnen handelaren ook trailing stoporders plaatsen. Een trailing stoporder is een functie waarbij deze omhoog meebeweegt zodra de koers stijgt. Stel dat de markt sterk begint te stijgen en niet de top heeft bereikt, dan verplaatst Torex de stoporder. Hierdoor kan de gebruiker optimaal profiteren. Een take-profit order wordt gebruikt om jouw transactie te sluiten, zodra deze een bepaald winstniveau heeft bereikt. Bovendien kunnen stop loss en take profit-orders tegelijkertijd worden gebruikt.

De hierboven beschreven functionaliteit is een basis. Het is mogelijk om verschillende klantgerichte diensten te creëren die op basis daarvan zowel beginnende als ervaren handelaren op de markt voor cryptocurrency kunnen aantrekken.

Om deze reden zal Torex een speciale functie vrijgeven: wedden op cryptocurrency.

Wat is wedden op cryptocurrency?

Torex Crypto Betting is een tool waarmee gebruikers online weddenschappen kunnen plaatsen met slimme contracten. Het onderwerp van de weddenschap is de dynamiek van de wisselkoersen van cryptocurrency.

Gebruikers plaatsen hun weddenschappen met bepaalde voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan de prijs dat binnen een bepaald bereik ligt op het moment dat de weddenschap van kracht is of de prijs dat binnen een bepaald bereik ligt op het moment dat de weddenschap afgelopen is.

Torex Crypto Trading Bot

De Torex crypto bot wordt naar verwachting in het 2e kwartaal van 2020 uitgebracht . De cryptocurrency trading bot zal compatibel zijn met een aantal crypto exchanges. Zowel beginnende als gevorderde handelaren moeten voorzichtig zijn met elke crypto-handelsbot.

Volledig functionele Cryptocurrency-app

Tegen het einde van 2020 zal Torex een volledig functionele mobiele versie van de crypto-handelsplatform uitbrengen.

Je bent welkom om een gratis crypto-handelsaccount aan te maken bij Torex.

“Laten we van de cryptomarkt een plaats maken van solidariteit, verantwoordelijkheid en ethiek!”

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN