Brave - CryptoBenelux

Brave kondigt nieuwe samenwerking aan met TAP Network

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Brave heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met TAP Network. Het doel van de samenwerking is om Brave gebruikers de mogelijkheid te bieden om hun Basic Attention Tokens (BAT) in te wisselen voor cadeaubonnen. Deze kunnen voor 250.000 merken die deel uitmaken van het netwerk worden ingewisseld.

Volgens de aankondiging lijkt dit in eerste instantie alleen nog mogelijk voor Amerikaanse gebruikers. Het volgende wordt namelijk gezegd in het officiele persbericht:

“Door deze samenwerking met TAP, kunnen Brave-gebruikers in de Verenigde Staten deze verdiende tokens inwisselen voor cadeaubonnen van honderden top nationale merken.”

De cadeaubonnen kunnen gebruikt worden bij bekende bedrijven zoals American Airlines, Uber, Domino’s, Playstation, Apple, Walmart en nog veel meer partners in het TAP-netwerk. Gebruikers kunnen ook bijdragen aan het Rode Kruis, Habitat for Humanity, World Wildlife Fund en meer dan duizend goede doelen via het TAP-netwerk.

Brendan Eich, mede-oprichter en CEO van Brave Software, zei het volgende:

“De relatie tussen consumenten en adverteerders op internet is verslechterd. Consumenten worden gevolgd en uitgebuit, terwijl adverteerders hen volgen op internet met volledige minachting voor privacy.”

Ze voegde er het volgende aan toe:

“Deze samenwerking met TAP Network ondersteunt onze missie om consumenten en merken op een respectvolle manier te verbinden.”

Wat is Brave browser?

De Brave browser is een internet browser zoals bijvoorbeeld Firefox of Chrome. Brave blokkeert advertenties en website trackers en is echt een privacy browser. Je kent het vast wel.. Je bent eindelijk rustig op een website aan het surfen en ontvangt plotseling ongevraagd een advertentie op je beeldscherm. Hoe irritant is dat?! 

Bij de Brave browser heb je zelf de mogelijkheid om te bepalen of je advertenties in beeld wilt krijgen of niet. Kies je hier wel voor.. dan is het voordeel dat je ook nog eens wordt betaald voor het bekijken van deze advertenties. Je leest het goed, voor het bekijken van advertenties kun je vanaf nu dus betaald worden in cryptocurrency. Heb je de Brave browser nog niet gedownload? Klik dan hier!

Brave

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN