Bitfinex

Bitfinex kondigt grootschalige delisting golf aan

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De grote crypto-beurs Bitfinex heeft aangekondigd dat het aanstaande woensdag met onmiddelijke schrappingen begint en paren met extreem lage volumes gaat verwijderen.

Bitfinex heeft zijn handelsparen opnieuw beoordeeld en aangekondigd dat het binnenkort een nieuwe golf van delistings zal gaan starten. Naast het technische aspect, kan het ondersteunen van kleinschalige munten en markten met een klein volume een deur zijn voor exploits.

Bitfinex zei het volgende:

“Het verwijderen van deze handelsparen is nodig om de liquiditeit op Bitfinex te consolideren en te verbeteren, wat leidt tot een meer gestroomlijnde en geoptimaliseerde handelservaring voor onze gebruikers.”

De schrappingen

Net als de recente Binance delistings, zal Bitfinex de tokens niet volledig verwijderen, maar alleen hun meest inactieve en low-liquidity paren. Het is niet nodig om activa op te nemen en gebruikers worden aangespoord orders alleen te sluiten op de paren die in het officiële bericht worden vermeld.

De volgende paren worden geschrapt:

 • Ethereum (ETH) paren:

  Fusion (FSN/ETH), Scorum (SCR/ETH), Credits (CSX/ETH), On.Live (ONL/ETH), Statis Euro (EUS/ETH), Atonomi (ATM/ETH), AidCoin (AID/ETH), Aelf (ELF/ETH), Auctus (AUC/ETH), DAOstack (GEN/ETH), Mithril (MIT/ETH), Seer (SEE/ETH), Yggdrash (YGG/ETH), Contentbox (BOX/ETH), Lympo (LYM/ETH), BnkToTheFuture (BFT/ETH), OKEX (OKB/ETH), Blockpass (PAS/ETH), Loom Network (LOO/ETH), Verge (XVG/ETH), MATRIX AI Network (MAN/ETH), FOAM (FOA/ETH), Tripio (TRI/ETH), Vetri (VLD/ETH), Nucleus Vision (NCA/ETH), Universa (UTN/ETH), Cortex (CTX/ETH).
 • Bitcoin (BTC) paren:

  CommerceBlock (CBT/BTC), Edge (DAD/BTC), ORS Group (ORS/BTC), BLOCKv (VEE/BTC), Nectar Token (NEC/BTC), Nucleus Vision (NCA/BTC), Sentient Coin (SEN/BTC), Everipedia (IQX/BTC), POA (POA/BTC), Lympo (LYM/BTC), Hydro Protocol (HOT/BTC), YOYOW (YYW/BTC), Atonomi (ATM/BTC), AidCoin (AID/BTC), Medicalchain (MTN/BTC), Essentia (ESS/BTC).
 • DAI paren:

  OmiseGO (OMG/DAI), 0x (ZRX/DAI).
 • Japanse Yen paren:

  Verge (XVG/JPY).

Nog steeds een breed aanbod

Bitfinex heeft zijn activaselectie al uitgebreid tot 398 paren, gebaseerd op CoinMarketCap-gegevens. Een van de geschrapte paren, Mithril (MITH) / ETH, heeft een liquiditeit van slechts $414. Kleinere paren onthullen ook een liquiditeit van ten hoogste een paar duizend dollar. Bitfinex heeft al enkele van zijn tokens verplaatst naar Ethfinex, de beurs die verantwoordelijk is voor IPO-projecten en tokens die op het Ethereum-netwerk bestaan.

De beurs rapporteert totale volumes van ongeveer $111 miljoen, aanzienlijk lager in vergelijking met leiders zoals Binance, OKEx en Huobi, die gemakkelijk gerapporteerde volumes in de miljarden bereiken. Tot nu toe heeft Bitfinex niet meerdere munten gedelist en in feite nieuwe activa toegevoegd via een reeks IEO’s. Bitfinex bleef ook Bitcoin SV (BSV) ondersteunen, ondanks dat andere beurzen de ticker schrapten.

Het native token van Bitfinex, UNUS SED LEO (LEO), handelt ook op een relatief lage liquiditeit (minder dan $500.000). LEO slaagt er echter in om vrij dicht bij zijn IEO-prijs van $1 te blijven en staat op $0,95, zelfs na aanzienlijke uitverkoop.

Vóór de schrapping was Bitfinex ook het slachtoffer van een DDOS-aanval, die enkele minuten stopte met handelen, maar er werd geen exploit geregistreerd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN