Bitcoin mining

Bitmain lanceert twee nieuwe miners, Antminer S19 en Antminer S19 Pro

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De toonaangevende mining-hardwarefabrikant Bitmain heeft twee nieuwe aankomende miners aangekondigd; de Antminer S19 en de Antminer S19 Pro. Dit volgens een persbericht dat vandaag gedeeld werd.

Volgens het bericht zal de Antminer S19 een hash-snelheid hebben van 95 TH/s, en de Pro biedt 90 TH/s. De website van Bitmain beweert echter dat het Pro-model 110 TH/s kan produceren.

Beide miners hebben een stroomefficiëntie van 34,5 + / -% 5 joule per TH. Voor geen van beide modellen is een releasedatum of prijsinformatie bekendgemaakt.

De S19-serie zal de Antminer S17 67 TH/s en de T17 55 TH/s vervangen. De S19s wegen 3,5 en 4,5 kilogram zwaarder dan hun voorgangers, met een gewicht van 15,5 en 16,5 kilogram. De S17 en T17 zijn geprijsd op respectievelijk $1.567 en $939.

Het bericht van Bitmain gaat ook dieper in op de aanstaande halvering en zegt:

“Met de prijs van blokbeloningen worden de Antminer 19-serie miners beschermd voor toekomstige mining.”

Over Bitmain

Bitmain is opgericht in 2013 en transformeert informatica door industriebepalende technologie te bouwen in cryptocurrency, blockchain en kunstmatige intelligentie (AI). Bitmain leidt de industrie in de productie van geïntegreerde schakelingen voor cryptocurrency-mining, onder het merk Antminer. Het bedrijf beheert ook de grootste miningpools voor cryptocurrency wereldwijd – Antpool.com en BTC.com. Bitmain-technologie ondersteunt een breed scala aan blockchain-platforms en startups.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN