Primexbt

PrimeXBT review

PrimeXBT is een handelsplatform dat in 2018 is opgericht en klanten bedient in meer dan 150 landen wereldwijd. Het platform is een cryptovaluta derivatenbeurs. Dat betekent dat je als gebruiker de mogelijkheid hebt om Bitcoin en andere grote cryptocurrencies met leverage te traden.

De exchange biedt een krachtig platform vol met belangrijke handelaarstools. Het is eenvoudig genoeg voor beginners om te begrijpen, maar bevat de geavanceerde tools die professionele handelaren willen. De klantenservice is 24/7 bereikbaar en de website is beschikbaar in 7 verschillende talen: Engels, Chinees, Spaans, Koreaans, Portugees, Russisch en Turks.

Het handelsplatform

De interface van PrimeXBT is volledig aanpasbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Het biedt zelfs ondersteuning voor meerdere beeldschermen.

Daarnaast heb je de mogelijkheid tot aanpasbare lay-outs. De handelsruimte van het platform kan volledig worden aangepast aan de stijl van de handelaar. Het marktvenster, de grafieken, widgets, etc kunnen zelf door de handelaar worden aangepast en opnieuw ingedeeld worden.

Op PrimeXBT heb je de mogelijkheid om in vijf verschillende altcoins te handelen waaronder Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin en EOS. Deze cryptocurrencies zijn verhandelbaar tegen Bitcoin of USD. Naast cryptocurrencies kun je er ook indices vinden zoals S&P500, FTSE100, JAPAN, forex-producten in de 25 belangrijkste FX-paren en zelfs commodities, zoals olie, goud en zilver.

PrimeXBT

Leverage traden

Leverage traden is een type belegging dat particulieren de kans geeft hun investering te verhogen door er hefboom aan toe te voegen. Leverage trading is één van de belangrijkste functies van PrimeXBT. Het wordt meestal gedaan door beleggers die er zeker van zijn dat de markt in de nabije toekomst in een of andere richting zal bewegen

Je kunt dan kiezen tussen twee dingen: long gaan of short gaan. ‘long gaan’ betekent dat je gokt dat een bepaalde cryptocurrency in prijs zal stijgen, en ‘short gaan’ betekent het omgekeerde.

Voorbeeld

Laten we zeggen dat je $20.000 USD op je handelsaccount hebt en $200 inzet op BTC die long gaat, dus dat de waarde stijgt. Je doet dit met 100x leverage. Zodra BTC dan met 10% in waarde toeneemt, als je slechts $200 had ingezet, zou je $20 hebben verdiend als je gewoon Bitcoin had.

Nu, terwijl je $200 inzet met 100x leverage, heb je in plaats daarvan een extra $2.000 verdiend ($1.980 meer dan als je jouw deal niet had gebruikt). Aan de andere kant, als BTC in waarde daalt met 10%, ben je $2.000 USD kwijt ($1.980 meer dan als je jouw deal niet had gebruikt).

Transactiekosten

PrimeXBT biedt een zeer laag vast tarief: 0,05% per transactie voor cryptocurrencies. Daarnaast betaal je 0,01% voor indices en grondstoffen en 0.001% voor Forex majors.

De andere vergoeding die PrimeXBT in rekening brengt, is de ‘overnight financing fee’.
Zodra je leverage positie opent en sluit binnen dezelfde handelsdag, hoef je de ‘overnight financing fee’ niet te betalen.

Deze fee wordt alleen in rekening gebracht, als je een positie meeneemt naar de volgende dag. Als je de posities vóór die tijd sluit, betaal je deze niet.

De ‘overnight financing fee’ zijn dynamisch. Klik hier om de exacte kosten op de dag te bekijken.

PrimeXBT stortingen en opnames

Prime XBT werkt niet met fiat valuta’s en je kunt alleen stortingen / opnames doen in Bitcoin. Als je Bitcoin wil kopen dan zou je dat moeten doen via partijen zoals Coinbase.

Prime XBT heeft daarnaast standaard opnamekosten van 0,0005 BTC. Er zijn geen limieten aan hoeveel je kunt storten of opnemen op PrimeXBT. Net als bij het storten op Prime XBT, kun je via Bitcoin (BTC) geld opnemen op elk extern adres naar keuze.

Affiliate programma

PrimeXBT heeft ook een mooi partnerprogramma, met vier verschillende niveaus. Je ontvangt 20% van de handelskosten van jouw directe referrals. 15% van jouw referrals die weer iemand anders aanbrengen op het 2e niveau. En ga zo maar door!

Wanneer jouw referral handelt en handelskosten betaalt, ontvangt jij een commissie. Stel dat jouw nieuwe referral zich aanmeldt en een transactie doet van een waarde die gelijk is aan $1000 in BTC. De handelskosten zijn dan 0,05% of $50 en jij ontvangt dan 20%, wat gelijk staat aan $10.

Account maken op PrimeXBT

Een account registreren bij Prime XBT is een relatief eenvoudige beproeving. Wat je misschien zal verbazen is het feit dat het handelsplatform de gebruikers toestaat om te beginnen met handelen zonder enige vorm van AML / KYC-registraties te voltooien.

1. Ga naar de website van PrimeXBT. Klik hier!
2. Kies in de kopjes rechtsboven voor ‘Register’.
3. Je vult nu je gegevens in.
4. Bevestig jouw e-mailadres door op de link te klikken die naar het ingevoerde e-mailadres is verzonden en je kunt beginnen!

Conclusie

PrimeXBT heeft een erg mooi handelsplatform gebouwd waarmee er over vele verschillende activa met grote leverage kan worden gehandeld. De interface is volledig aanpasbaar, zeer gebruiksvriendelijk en het marktvenster kan zelf door de handelaar worden aangepast en opnieuw worden ingedeeld.

Voor het registreren heb je minder dan een minuut nodig, omdat er geen persoonlijke gegevens of verificatie nodig zijn. Daarnaast is het handelsplatform eenvoudig te gebruiken en onderscheidt het zich van zijn concurrenten door de lage commissies.

PrimeXBT is een erg goede optie als je geïnteresseerd bent in leverage trading op crypto’s en verder zonder twijfel één van de beste cryptocurrency exchanges om met Bitcoin te handelen.

Social media kanalen

Disclaimer: Dit is een betaalde review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in de review.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN