Ethereum

Ethereum koers maakt zich klaar voor een stijging

Net als de meeste andere cryptocurrencies heeft Ethereum (ETH) niet de beste dagen achter de rug. Na een sterke stijging richting de $282 dollar, daalde de Ethereum koers in de afgelopen dagen naar een prijs rond de $254 dollar. Dit volgens cijfers van CoinMarketCap.

Op het moment van schrijven beweegt de Ethereum koers rond de $270 dollar. Stijgen we nu verder omhoog of kunnen we nog een daling verwachten?

RookieXBT

Volgens RookieXBT zijn de vooruitzichten van de Ethereum koers voor de komende dagen hoopgevend. In een Twitter bericht zei hij het volgende:

“Ethereum is momenteel bezig aan een ascending triangle structuur. De zes uur durende Relative Strength Index (RSI) creëert een falling wedge structuur. Falling wedges breken normaal naar boven uit. Daarnaast zien we hidden Bullish Divergences, omdat de prijs higher lows maakt en RSI lower lows.”

Bron: Twitter

MSDaan

Technische Analyst MSDaan van Benelux Crypto Trading Room zei het volgende op Telegram:

ETHBTC

ETHBTC houdt sinds begin februari de getekende trendline aan en heeft daar nog géén enkel 4hr close onder gemaakt. Daarnaast zien we dat de RSI uit een driehoek naar boven is gebroken. De Mac-D ziet er bullish uit en er heeft vannacht een bullish cross plaatsgevonden. We betreden de bullish zone!

Verder valt op dat de EMA-55 ook al enig tijd als support dient. Het ziet er naar uit dat #ETHBTC de aankomende dagen een poging gaat wagen om de resistance van het 0.0280 satoshi gebied te doorbreken. Mocht deze poging falen, dan houden we de trendline in de gaten. Een 4hr close daaronder zou kunnen betekenen dat we de fib 0.236 zullen testen.

Bron: Telegram

Alunaut

Cryptohandelaar Alunaut gaf onlangs aan een bullish teken gezien te hebben op de weekgrafiek van Ethereum. De ETH koers kruiste onlangs boven en bevestigde een close-up boven de Ichimoku Cloud. Dit is een goed voorteken voor een stijging van de ETH koers.

Dit gebeurde ook bij Bitcoin (BTC) in 2016. De Bitcoin prijs ging in de daaropvolgende maanden met honderden procenten omhoog naar $20.000.

Bron: Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN