Binance BitMEX

IOTA is gehackt: $1.6 miljoen gestolen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het lijkt erop dat IOTA is aangevallen, gehackt en fondsen zijn gestolen. Het team heeft alle gebruikers gevraagd om de officiele Trinity wallet momenteel niet te gebruiken. Dit meldde een blogpost op 13 februari.

Nadat meerdere IOTA-houders hadden aangegeven dat ze munten missen, kondigde de IOTA Foundation de opschorting aan van haar netwerknode, genaamd de Coordinator.

Ongeveer $ 1,6 miljoen USD aan #iota is gestolen van ~ 10 waardevolle accounts. Bug komt waarschijnlijk voor in de (officiële) desktopportemonnee.

Vertegenwoordigers van het gedecentraliseerde netwerk werken nu nauw samen met wetshandhavings- en cyberveiligheidsexperts om de gecoördineerde aanval te onderzoeken.

Trinity is een portemonnee die beschikbaar is voor mobiel, Windows en MacOS. Er hebben zich momenteel 10 slachtoffers bij IOTA gemeld. De helft van de slachtoffers is in gesprek met het IOTA-team.

De IOTA Foundation beheert de coördinator, een node in het netwerk om aanvallen te helpen voorkomen. Ze zullen een volledige rapport vrijgeven, zodra ze het onderzoek hebben afgerond.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN