Google Cryptocurrencies

Google treedt toe tot de raad van bestuur van Hedera Hashgraph

Google is lid geworden van het bestuursorgaan van Hedera Hashgraph. Ze gaan samenwerken om de Distributed Ledger Technology (DLT) een flinke boost te geven.

Hedera Hashgraph gaat daarbij het Google Cloud Platform gebruiken voor het inzetten van zijn openbare netwerken. Dit werd bekendgemaakt in een blogpost op 10 februari.

Zoals bekend uit de recente rapporten, werkt Hedera Hashgraph actief aan de Distributed Ledger om de financiële sector een boost te geven. De digitale economie evolueert en de DLT is gebaseerd op experimenten als Bitcoin en Ethereum maar gaat verder. Grote ondernemingen moeten duizenden transacties per seconde verwerken, dat is de reden waarom de DLT-industrie ontstaat.

Hedera gaat Google Cloud gebruiken om zijn openbare testnetten en Hedera Consensus Service-ecosysteem te hosten. Hierdoor kunnen Hedera-ontwikkelaars profiteren van de geografische dekking en infrastructuur van Google.

Allen Day, developer advocate voor Google Cloud, zei het volgende:

“We zijn geïnspireerd door wat Hedera tot nu toe heeft bereikt en kijken ernaar uit om de infrastructuur en technologieën te bieden ter ondersteuning van de gedistribueerde grootboektechnologie.”

Atul Mahamuni, SVP van Products for Hedera, zei het volgende:

“We zijn in eerste instantie overgestapt op Google Cloud vanwege het gebruiksgemak, de netwerkvoordelen en de algemene platformprestaties. Het Google Cloud Platform is de perfecte basis om ons te helpen onze doelen te bereiken om enterprise-ready DLT-acceptatie op schaal te brengen.”

Andere leden van de Raad van bestuur zijn onder andere IBM, Deutsche Telekom, Boeing, Nomura en Tata Communications.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie