Bitcoin koers

Bitcoin-dominantie kan nog met 5% dalen, volgens analist

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Iedereen heeft het wel meegekregen dat de Bitcoin (BTC) koers tot boven de $10.000 is gestegen. Inmiddels is Bitcoin hier echter weer onder gezakt en is het afwachten of Bitcoin deze grens op korte termijn opnieuw kan doorbreken.

Bitcoin-dominantie kan nog met 5% dalen

Een factor die belangrijk is om in gedachten te houden, is dat altcoins op de korte termijn beter kunnen presteren dan Bitcoin, wat zou kunnen worden veroorzaakt door de marktdominantie van Bitcoin die onlangs onder een belangrijk ondersteuningsniveau is gezakt.

HornHairs, een prominente crypto-analist op Twitter, sprak hierover in een recente tweet en vertelde zijn volgers dat de dominantie met nog eens 5% zou kunnen dalen, voordat het ondersteuning gaat vinden. Dit suggereert dat altcoins BTC op de korte termijn aanzienlijk zouden kunnen gaan overtreffen.

Hij zei het volgende op Twitter:

“BTC-DOMINANTIE: Één van de schoonste trendlijnen die ik heb gezien is eindelijk doorbroken, samen met horizontale ondersteuning, in de BTC-dominantiegrafiek.

Een goede -5% over voordat het eerdere ondersteuning zal vinden, wat betekent dat geselecteerde alts nog minstens een paar bewegingen naar boven over hebben.”

Kan Ethereum hier van profiteren?

HornHairs merkte ook op dat de recente prijsactie van Ethereum (ETH) zijn analyse verder lijkt te ondersteunen.

Hij zei het volgende op Twitter:

“Een andere manier om de ALT/BTC-gezondheid te meten is de ETH / BTC-grafiek.

Momenteel zien we een poging voor een S/R-flip op de daggrafiek.

Ziet er geweldig uit, zolang het de 0,02175 kan behouden.”

Op de korte termijn zal Bitcoin waarschijnlijk begeleiding blijven bieden aan de cryptomarkt, maar het is heel goed mogelijk dat het binnenkort een zijwaartse handel in gaat. Hierdoor kunnen altcoins mogelijk een mooie stijging tegemoet zien.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN