Ripple

Ripple (XRP) koers is zich aan het klaarmaken voor een breakout

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Ripple (XRP) heeft in de afgelopen maand een mooie prijsstijging gehad. De cryptocurrency stond een maand geleden rond de $0,20 en is in een maand tijd gestegen naar $0,28, volgens cijfers van CoinMarketCap.

Echter is de Ripple koers nog steeds aanzienlijk gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit in begin 2018 boven de $3,00.

Wat gaat de Ripple koers doen?

Verschillende technische analisten voorspellen dat de XRP koers opnieuw op het punt staat om te gaan stijgen, mede door de bullish signalen op de lange termijn grafieken.

TraderXO

Cryptocurrency analist TraderXO wacht op het moment dat XRP zich afzet van zijn jaarlijks open, voordat hij zijn Ripple positie vergroot. In zijn tweet zei hij het volgende:

“Ik wacht geduldig op XRP om het jaarlijkse open opnieuw te testen voordat ik mijn XRP portfolio aanvul.”

https://twitter.com/TraderX0X0/status/1225989126362738688

CryptoMichaël

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël, heeft zijn visie op de Ripple koers op Twitter gedeeld. Als we hem moeten geloven dan kunnen we nog flinke progressie boeken. Hij zei het volgende:

Ik denk dat deze het goed zal doen, wanneer $BTC kalmeert. Brak een 2-jarige downtrend op het $BTC-paar en keerde terug in het bereik van het $USD-paar. Blijft de koers boven $0,247-0,25 dan kunnen we voortzetting zien in de richting van $0,47 en mogelijk $ 0,60.

Inmortal Technique

Cryptohandelaar Immortal Technique gaf aan dat XRP de afgelopen dagen gelijktijdig twee belangrijke langetermijnweerstanden heeft gebroken. Volgens hem is dat goed voor het bullish verhaal. Hij deelde de foto waarop te zien is dat XRP de twee langetermijnweerstanden heeft gebroken op Twitter.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN