OneCoin

OneCoin ponzifraude krijgt eigen tv show

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Konstantin Ignatov, mede-oprichter van vermeende crypto-oplichterij OneCoin, krijgt een tv programma. Dit meldde Deadline op 4 februari.

Een Amerikaans productiebedrijf heeft nu de rechten op een podcast over Ruja Ignatova gewonnen, oorspronkelijk uitgezonden door de British Broadcasting Corporation (BBC) in het Verenigd Koninkrijk.

‘The Missing Cryptoqueen’ bracht de opkomst, ondergang en verdwijning van Ignatova in kaart en zag 3,5 miljoen downloads in vier maanden toen het live ging in 2019. Nu verandert New Regency Television de podcast in een volwaardig televisiedrama.

De fraudeur werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Los Angeles. Hij pleitte schuldig aan verschillende aanklachten, waaronder het witwassen van geld en fraude. OneCoin heeft $4,4 miljard opgehaald in een ponzifraude.

Rubin, head of television bij New Regency Television International, beschreef de podcast als ‘iets wat je dwangmatig wil beluisteren’.

Het is een wereldwijd verhaal over corruptie, gevaar en bedrog – en in combinatie met de wendingen, complexe mysterie en het wereldwijde bereik van het schandaal, zijn we verheugd om het op het scherm tot leven te brengen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN