Bitcoin prijs breekt door $10.000 grens en kan nog veel verder stijgen

De Bitcoin (BTC) prijs heeft eindelijk zijn belangrijke psychologische en technische weerstandsniveau van $10.000 gebroken. De cryptocurrency bereikt daarmee het hoogste niveau sinds vorig jaar oktober.

De vraag luidt nu als volgt: Stijgt de Bitcoin prijs door of dalen we terug onder de $10.000?

Hsaka

Hsaka, een bekende cryptocurrency-analist op Twitter, liet in een grafiek zien dat in de historie van Bitcoin iedere doorbraak boven de $10.000 heeft geleid tot verdere rally’s van respectievelijk 99%, 14% en 26%. In zijn tweet liet hij een grafiek zien waarop hij de rally’s uitbeeldt.

Bron: Twitter

CryptoMichaël

Populaire crypto-analist CryptoMichael zei het volgende over de Bitcoin prijs op Twitter:

Ik heb nog steeds dezelfde gedachten als een paar dagen geleden, ondanks de bewegingen van vandaag. Als we deze regio vrijmaken, denk ik dat we $10.500 / $10.900 zullen zien. Verwacht vooral nog steeds consolidatie. Als we dit niveau later doorbreken, denk ik dat we $11.000 in één keer zullen bereiken.

Bron: Twitter

Ambroid

Populaire crypto-analist Ambroid liet in een recent Twitter bericht zien dat de prijsbeweging doet denken aan de enorme stijging van Bitcoin eind 2018. Hij tweette:

Mijn BTC gedachten op dit moment. De structuur lijkt te veel op elkaar.”


Bron: Coinigy

Josh Rager

Josh Rager, een prominente cryptocurrency-analist op Twitter, sprak over het belang van dit niveau in een recente tweet en legde uit dat Bitcoin nog steeds bullish zal zijn, zelfs als het een lichte daling van de huidige niveaus ziet. Hij tweette:

“Ongeacht of BTC een pullback ervaart nadat het $10k per week heeft afgesloten. Boven $9556 zou absoluut bullish zijn.”

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1226351893821169665
Bron: Twitter

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!